Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
11 Септември 13, 17:17 / Автор: CKBB
ASUS обяви Fonepad Note 6 с 6-инчов Full HD дисплей
Компактният Android таблет е с Intel Atom процесор, стилус, HSPA+ 3G и поддръжка на всички функции за мобилна телефония
ASUS представи на изложението IFA в Берлин новия Fonepad Note 6 – елегантен 6-инчов Android таблет с удивително ярък Full HD дисплей, който предлага както мултитъч, така и управление чрез стилус. Моделът разполага и с вградена HSPA+ 3G за телефонни обаждания и достъп до мобилен интернет. ASUS Fonepad™ Note 6 е създаден за потребители, които предпочитат по-големи дисплеи на таблетите за работа с приложения и забавление, но същевременно не искат отделен смартфон само за телефонни разговори.

Таблетът е с тънък 10,3 мм профил и тежи само 210 г. Fonepad Note 6 може лесно да се побере в джоб, но в същото време разполага с брилянтен 6-инчов Super IPS+ дисплей с невероятната резолюция 1920 x 1080 Full HD, който прави приложенията, игрите и уебсайтовете ясни и четливи. Технологията на дисплея Super IPS+ (In-Plane Switching) осигурява ярки и наситени изображения с широк ъгъл на гледане и отлична видимост дори и на пряка слънчева светлина. От друга страна аудио технологията ASUS SonicMaster предлага звук с фантастично качество от двата високоговорителя, поставени на лицевата страна на корпуса.

Мобилен интернет с висока скорост и удобството на управление чрез стилус

ASUS Fonepad Note 6 (ME560CG) е снабден с процесор Intel® Atom™ Z2580 с технология Hyper-Threading, който позволява невероятна комбинация между работа с няколко приложения едновременно и енергийна ефективност. Моделът може да работи до 23 часа при разговор в 3G мрежа или 6,5 часа при гледане на видео. DC-HSPA+ осигурява ултрабърз мобилен интернет със скорост на сваляне на информация 42 Mbit/s и скорост на ъплоуд 5,76 Mbit/s. Таблетът разполага и с микрофон, който намалява страничните шумове и осигурява кристален звук при провеждането на телефонни разговори в шумна обстановка.

Като допълнение към 10-точковия капацитивен мултитъч дисплей, който осигурява лесно и интуитивно управление чрез докосване, Fonepad Note 6 притежава и стилус за писане на ръка с ексклузивните приложения на ASUS. Приложението Instant Page се включва автоматично всеки път, когато стилусът се извади, и дава възможност за бързо нахвърляне на бележки. Друго приложение Smart Crop прави лесно записването на изображение във всяко приложение само чрез очертаване на желаната за запис зона на екрана. Smart Peek пък позволява същия бърз достъп до съдържанието на различните приложения, което потребителите на настолни компютри са свикнали да ползват.

Android 4.2 с ексклузивни приложения на ASUS

ASUS Fonepad Note 6 се предлага с няколкото подобрения от ASUS върху операционната система Android 4.2. Те включват интеграция на контактите от социалните мрежи и по-добро приложение за електронна поща.

Новото приложение на камерата улеснява работата със задната 8 MP и предната 1.2 MP камера и предлага преглед на добавените ефекти в реално време и лесна промяна на баланса на бялото и експонацията. Функцията All Smiles избира най-добрите кадри спрямо лицата на хората от даден набор от изображения, и автоматично съставя композиция, на който всички хора са усмихнати. Друга функция Smart Remove пък автоматично премахва нежеланите елементи и хора от изображението, за да се създаде идеалната снимка.

Fonepad Note 6 се предлага в черен и бял цвят с 16 GB или 32 GB вградена памет. Всички версии разполагат със слот за microSDHC карта памет.

Стилен и практичен предпазен калъф
Към таблета ASUS Fonepad 6 се предлага защитен калъф Side Flip Cover. Той е изработен от синтетични материали и защитава както корпуса, така и дисплея на моделите. Калъфите Side Flip Cover се отварят удобно откъм лявата страна и имат гумирано покритие за елиминиране на приплъзването.

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1521