Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
13 Септември 13, 08:01 / Автор: Интер Експо Център - София
Печат с илюзия за дълбочина - 3D ефект ще бъдe представен на изложението COPI`S
В средата на октомври – 16, 17 и 18, в София отново ще се проведе специализираното изложение за рекламни технологии и комуникации COPI`S. Интер Експо Център ще събере специалистите в производството на печатната, светещата, външната и сувенирната реклама.
В средата на октомври – 16, 17 и 18, в София отново ще се проведе специализираното изложение за рекламни технологии и комуникации COPI`S. Интер Експо Център ще събере специалистите в производството на печатната, светещата, външната и сувенирната реклама. Ще бъдат демонстрирани последните решения и тенденциите в областта на фотографията, дизайна и визуалните комуникации. Значителен е и международният посетителски интерес към изложбата. Български и чуждестранни маркетолози, рекламни специалисти, представители на медия агенции, дистрибутори и инвеститори се очаква да посетят COPI`S.

Български производители и вносители ще покажат на форума най-новото от продуктовата си гама. Качествено векторно/растерно гравиране ще демонстрира последният продукт на компанията GCC - новият LaserPro X252. Ще бъде представено и производството на лентикулярни изображения с размери до 120х180 см. Интересно за този процес е, че може да се използва за създаване на печатни графики с илюзия за дълбочина (3D ефект), възможност за движение (анимация), ефект на приближаване или отдалечаване, или просто да се покаже набор от редуващи се изображения, които могат да се появяват и изчезват или да се преливат едно в друго, когато образът се разглежда от различни ъгли. За втора поредна година COPI`S (Communication Art Print Image Sign) доказва амбициите си да се превърне в най-големия форум в областта на рекламната и печатна (дигитална и конвенционална) индустрия в България. Предлагайки отлична бизнес среда, изложението, което е наследник на Print Imaging & Sign Expo (организирано от Агенция Булгарреклама) и Реклама ЕКСПО (създадено и наложено от Прим Дизайн), обещава атрактивна разходка в пъстрия свят на съвременната реклама.
http://www.copi-s.com/

За Контакти: msimova@iec.bg

Източник:
http://iec.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5287