Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
13 Септември 13, 18:16 / Автор: CKBB
ASUS обяви следващото поколение Fonepad 7
Новият и подобрен 7-инчов Android таблет е с процесор Intel Atom, HSPA+ 3G и поддръжка на всички функции за мобилна телефония
ASUS обяви по време на тазгодишното изложение IFA в Берлин Fonepad 7 – новата версия на 7-инчовото Android устройство, което поддържа всички функции за мобилна телефония. Моделът е предназначен за потребителите, които искат устройство с характеристиките на смартфон, което обаче да има екран с размерите на таблет. ASUS Fonepad™ 7 има също така повърхност, която не позволява изплъзване и изпускане на устройството, и по-бърза HSPA+ 3G връзка за мобилен интернет със скорост на сваляне на информация 42Mbit/s.
Fonepad 7 е снабден с процесор Intel® Atom™ Z2560 с технология Hyper-Threading за безпроблемна работа с Android 4.2. 7-инчовият дисплей има отличната резолюция 1280 x 800 пиксела и IPS (In-Plane Switching) технология за по-широк ъгъл на видимост и отчетлива картина, дори и на пряка слънчева светлина. Устройството е снабдено с два високоговорителя с аудио технологията ASUS SonicMaster, които осигуряват ясен и плътен звук.

Лек таблет със солидни технически характеристики
ASUS Fonepad 7 (ME372CG) има профил с дебелина едва 10,5 мм и тегло 340 г, което го прави изключително преносим, но в същото време подходящ и за забавление в движение. 7-инчовият дисплей има и специално покритие, което не позволява оставянето на отпечатъци от пръсти по екрана. Моделът поддържа също така стандарта Miracast, който позволява стрийминг на видео и споделяне на екрана на таблета на всеки съвместим HD телевизор.
Таблетът има 1.2 MP предна камера и 5 MP задна камера с автофокус, която може да прави серия от 100 последователни снимки и да заснема видео в 1080p Full HD. Батерията на модела е с капацитет 3950 mAh и осигурява работа до 28 часа при провеждане на разговори в 3G мрежа, 35 дни в режим на готовност и до 10 часа гледане на видео.
ASUS Fonepad поддържа 3G мобилна мрежа HSPA+ със скорост на сваляне на информация 42Mbit/s и скорост на ъплоуд 5.76Mbit/s, което означава, че Fonepad 7 е постоянно свързано с интернет устройство, осигуряващо безпроблемно сърфиране. Таблетът поддържа и 3G телефония чрез стандартите GSM и WCDMA и може да се използва и за провеждането на телефонни разговори благодарение на вградения дигитален микрофон, който заглушава околните шумове, както и на опционалните Bluetooth слушалки.

Ексклузивни приложения на ASUS
ASUS Fonepad 7 идва с подобрен потребителски интерфейс, който интегрира информация от социалните мрежи. Чрез него потребителите могат да видят последните ъпдейти на своите приятелите от списъка си с контакти, или съобщение за входящо повикване.
Fonepad 7 се предлага в три версии – с 8 GB, 16 GB или 32 GB памет, и слот за microSDHC карта памет. ASUS предлага и безплатно доживот пространство от 5 GB на ASUS WebStorage. ASUS WebStorage Office пък осигурява ползването на всички възможности на Microsoft Office в движение.
Приложението SuperNote дава възможност на потребителите да нахвърлят бележки, да запазват изображения, видео и аудио, и така да създават свои собствени мултимедийни записки. Друго приложение – Floating App, помага на потребителите да отворят до шест приложения едновременно на екрана.

Стилен и практичен предпазен калъф
Към ASUS Fonepad 7 се предлага цветен защитен калъф TriCover. Той е изработен от синтетични материали и както освежава, така и защитава корпуса и дисплея на моделите. Калъфите TriCover се предлагат в три цвята и могат да се сгъват така, че таблетът да бъде изправен в удобна позиция за гледане на филми и писане на текст.

###

Повече за ASUS

ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.6988