Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Музика

Вземи в gLOG
13 Септември 13, 15:17 / Автор: Studio 5
Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени” със специален концерт за Нощ на театрите
Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени” в лицето на Иван Лечев, Стоян Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко ще продължат летните ритми в Studio 5 на 14-ти септември (събота), от 22.30 ч. Това е бандата, с която Стефан записва хитовите си албуми “…Към”, “Пропаганда, Хромозоми, Силикон”, "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”, "Революция", и “Обичам те, мила”, (достигнали общ тираж от над 250 000 копия). Концертите на Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени” винаги са изпълнени с много настроение и позитивна емоция. Два часа музика за антистрес презареждане. Бляскава смесица от инди-поп и рок песни с як китарен саунд и въздеистващи поетични текстове. Групата представя всички най-популярни хитове на Стефан без изключение -“Рай”, “Към”, “Едно”, “Аз ли съм или не съм”, “Бряг с цвят най-зелен”, "Да" , “Силикон”, “Пропаганда”, “Вълк”, “Фойерверк”, “Хромозоми”, “Хеликоптер”, “Обичам те, мила”. Публиката има шанса да почувства тръпката от енергичните сола на Иван Лечев и Мирослав Иванов, виртуозните бийтове на барабаните на Стоян Янкулов и неповторимия стил на Еко. Допълнителен бонус е 20 минутната солова част, в която Стефан с акустична китара представя стари или неиздавани парчета от ранния си период.

В немалко случаи Стефан сяда на рояла а Иван Лечев хваща електрическата цигулка и сетът от песни е последван от класически композиции, създадени от Вълдобрев за любими български филми и театрални представления.

През 2013 Стефан Вълдобрев се отдаде на музиката към историческия сериал “Недадените” и последния филм на Стефан Командарев “Съдилището”. Натоварената работа по композирането и оркестрациите на симфоничните партитури, както и честите пътувания до Хърватска за записите със Загребската Филхармония наложиха временно прекъсване на концертния живот на бандата. От септември групата е решила да продължи активно с лаифовете, а до края на годината да издаде и нов албум. Част от новите парчета могат да бъдат представени на гига в Studio 5. А вие не пропускайте да направите своята резервация за тази неОбичайна вечер на тел: 0887 934 335 или 02/ 963 12 54. А ако желаете да знаете винаги какво се случва в Studio 5 заповядайте на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение!

За Контакти:

Биляна Кънчева

PR Club Studio 5
0885 79 52 53
pr@clubstudio5.com
Facebook: Studio 5* music club

Източник: www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.2164