Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

13 Септември 13, 15:21 / Автор: United Partners
IBM технологични решения за здравни организации
Системата IBM Smarter Storage и софтуерните решения на компанията намаляват разходите и максимизират качеството на обслужване в здравните организации
В днешно време здравните организации са изправени пред значителен обем систематизирана и несистематизирана информация. Събирането, анализирането и споделянето на информация изисква по-прецизен подход към управлението на данни и съхранението им. За да се възползват максимално от предоставената информация и да защитят данните на пациентите си, здравните ИТ организации трябва да разполагат с пълна гама от услуги - от интегрирано информационно управление до ИТ оптимизация и след-кризисно възстановяване.

Като решение на този проблем, IBM представя IBM Smarter Storage - система, която предлага иновативни IBM методи на изследване чрез интелигентни алгоритми, автоматизация, виртуализация и споделяне на информация, за да спомогнат управлението на разходите и контрола върху растежа на съхраняваната информация. Системите IBM Smarter Storage могат да отговорят своевременно на нуждите на инфраструктурата и да я подготвят за бъдещи предизвикателства.

Към богатото портфолио рещения и услуги на компанията се включва и IBM Big Data Analytics – софтуер за съвременни аналитични решения срещу много големи и разнообразни масиви от данни, съдържащи различни видове информация. IBM Big Data Analytics извлича информация от сензори, устройства, видео / аудио, мрежи, лог файлове, електронни снимки, транзакционни приложения, уеб и социални медии - голяма част от нея, генерирани в реално време и в много голям мащаб.

„Новите системи на компанията помагат на здравните организации да се справят с тежките корпоративни, държавни и европейски регулации и изисквания, за да могат да обърнат повече внимание на качеството на обслужване, което е и есенцията на работата им. За нас е важно да им позволим да вършат тази работа, като се възползват максимално от данните, които влизат в системата им.“, споделя Калин Димчев, търговски директор на IBM България. „Новите решения на IBM за здравни организации не просто подпомага оптимизирането на оперативни разходи и такива по поддръжка, но и позволява запазването на високо ниво на обслужване.“, допълва още г-н Димчев.

В допълнение софтуерните решенията на IBM помагат на здравните организации да максимизират качеството на услугите си, да намалят риска от несъответствия и да контролират разходите си, чрез по-добро управление на активи. То включва специализирани опции за здравеопазване, сред които калибровка на инструменти, уреди и екипировка; поддръжка за електронни подписи, записи и сметки; поддръжка при валидиране на проекти и други.

За Контакти: borislav.grozdanov@united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1197