Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

13 Септември 13, 17:47 / Автор: НЕТ1
НЕТ1 пуска HBO HD и HBO Comedy HD, заедно с приложението за видео по поръчка HBO GO
Операторът ще прелдожи програмите в пакет с интернет и телевизия, както и самостоятелно
Българският телекомуникационен оператор НЕТ1 започва да излъчва от 9 септември в своята мрежа филмовите канали HBO HD и HBO Comedy HD. Всеки клиент, който разполага с достъп до двете програми, ще получи абсолютно безплатно и приложението HBO GO, което позволява гледане на филмово съдържание на до четири устройства – компютър, таблет, смартфон и смарт телевизор. HBO GO е уеб базирана услуга за видео по поискване (VoD - Video on Demand), за клиентите на HBO. Тя променя представата за гледане на телевизия, гарантирайки на потребителите 24 часов достъп до любимото им съдържание, колкото често желаят и където и да се намират. HBO GO поддържа мобилни устройства с операционните системи Android, iOS и Windows7. НЕТ1 е втората българска компания, която предлага услугата за видео по поръчка на HBO.

НЕТ1 ще предостави каналите HBO HD и HBO Comedy HD в пакети с услугите интернет и телевизия, при подписване на дванадесет месечен договор. Цените на пакетите започват от 25.90 лв. месечно с ДДС. Освен това двете програми ще бъдат предоставени и като самостоятелна услуга на цена от 7.90 лв. с ДДС месечно без срочен договор. Програмата на HBO комбинира някои от най-популярните филмови сериали (Game of Trones, Нюзрум, Ответен удар и др.), с нашумели кино продукции от Холивуд (Облакът Атлас, Разбивачът Ралф, Ледена епоха 4 и др.), концерти и друго развлекателно съдържание.

„Пускането на двата популярни канала с HD качество, броени седмици след като добавихме три други HD програми е част от нашата политика да акцентираме върху телевизионното съдържание с висока резолюция. Убедени сме, че бъдещето на телевизията е именно в предлагането на богато филмово, музикално и спортно съдържание в HD формат и целта ни е да позиционираме НЕТ1 като един от водещите оператори в този динамичен пазар“ - заяви Мария Божилова, Търговски директор на НЕТ1.

Повече за НЕТ1

НЕТ1 е телекомуникационен оператор от ново поколение. Компанията предоставя интегрирани решения за бизнес и корпоративни клиенти на територията на цялата страна и е сред най-големите доставчици на интернет и телевизия за крайни клиенти на територията на град София.
http://www.net1.bg/

За Контакти: press@crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1029