Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Туризъм

Вземи в gLOG
13 Септември 13, 17:48 / Автор: Интер Експо Център - София
Adidas представя технологични костюми за рафтинг
Новаторски дизайн, модерни технологии и съвременни материи от Аdidas
От 26 до 29 септември 2013 г. Интер Експо Център – София ще бъде домакин на специализираната изложба НАСЛУКА – ЛОВ, РИБОЛОВ, СПОРТ, организирана съвместно от Агенция Булгарреклама и „Лов и риболов“ ООД.
За първи път в България световният лидер в спорта Adidas ще представи пълната гама дрехи за ветроходство Adidas Sailing. Фирма Fleet, официален вносител на Adidas Yachting за България и Румъния, ще демонстрира нови технологии, иновативни материи и изключителен дизайн с марката Аdidas.

Продуктите отговарят на стандартите за най-високо качество и са предназначени за всички нива на плаване. Якетата са абсолютно водоотблъскващи, ветроустойчиви, с дишаща 3-слойна GORE-TEX ® PRO обшивка с меко покритие за максимален комфорт, с тънък ръб и подгъв, с напълно запечтани шевове. Друг позитив са плоските шевове FORMOTION ™ - 3D проектирани модели за най-добро прилягане и представяне на спортни състезания. Яката е стегната, подплатена и високо скроена, предният цип е водоотблъскващ YKK с неопрен клапа, а качулката е ярко оцветена и сваляща се.

От фирмата са помислили за максимален комфорт и защита от вятър и вода с новите защитни покрития и сърцевина на слоеве на ризи и панталони. Високи технологични платове и специални конструкции за максимална свобода на движение ще помогнат на всеки да остане топъл и сух при всяка ситуация в моретo. Някои от състезателните екипи бяха част от оборудването на британския отбор по ветроходство на Олимпийските игри в Лондон 2012.

Актуална информация за събитията в Интер Експо Център - София следете на интернет страницата ни, Facebook, LinkedIn, YouTube и Google+.

За Контакти: Пресцентър

Източник: http://iec.bg/bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1636