Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
13 Септември 13, 15:50 / Автор: United Partners
Pantene Pro-V представя новото си предизвикателство за жените – вълнуващо пътешествие до Мароко
Pantene Nature Fusion Oil Therapy с мароканско арганово масло – наука и природа в изключителна комбинация за здрава и красива коса
Най-новата серия грижа за косата Pantene Nature Fusion Oil Therapy с арганово масло дава възможност на всички дами да се насладят на здрава и красива коса, като получат най-доброто от съставките, преминали вълнуващото пътешествие от екзотиката на Мароко до експертните лаборатории на Pantene Pro-V.

От векове насам етеричните масла се славят с благодатното си и подхранващо действие върху косата. От дървото „Арган”, известно още като „Дървото на живота”, растящо единствено в Мароко, се добива едно едно от най-скъпите етерични масла – аргановото. То е изключително богато на витамин Е и важни мастни киселини, които имат овлажняващ и възстановяващ ефект върху косата, кожата и ноктите. Етеричните масла обаче имат един сериозен недостатък – утежняват косата и могат да доведат по-бързото й омазняване.

Именно тук идва така необходимата помощ от експертите на Pantene, които сливат науката и природата в невероятна комбинация. След дългото пътешествие от Мароко до лабораториите на Pantene Pro-V от аргановите плодове се извлича висококачествен и чист екстракт, който се влага в продуктите от серията Pantene Nature Fusion Oil Therapy. Само с четири стъпки увредената коса е видимо по-здрава и красива – шампоан, балсам, 2-минутна маска и спрей без отмиване.

Шампоанът и балсамът с подхранващо арганово масло заздравяват косата от корена до върха и я защитават от вредното въздействие на стилизиращите продукти и процедури. Маската, от своя страна, осигурява 24-часова защита от увреждане и оставя косата гладка и мека. Последният щрих в грижата за косата, който придава завършен вид на всяка прическа, е спреят с арганово масло. „Изключително доволен съм от серията Pantene Nature Fusion Oil Therapy! Леката формула на спрея без отмиване хидратира в дълбочина косата и я прави бляскава и здрава без да я утежнява.”, заявява известният стилист и коафьор Митко Дамов.

За Контакти: elena.yordanova@united-partners.com

Източник: http://united-partners.com/up_arii/up_en/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1425