Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
16 Септември 13, 13:27 / Автор: CKBB
ASUS Transformer Book T300 с 13,3-инчов Full HD дисплей комбинира перфектно ноутбук и таблет
Изчистеният и ултрапортативен лаптоп с четвърто поколение процесор Intel Core има лесен за изваждане 13,3-инчов Full HD дисплей, който работи и като Windows 8 таблет
ASUS представи Transformer Book T300 – 13,3-инчов лаптоп с отделен Full HD дисплей, който може да се използва като самостоятелен таблет, работещ с операционната система Windows 8. Transformer Book е снабден с четвърто поколение процесор Intel® Core™ за висока производителност и изключителна енергийна ефективност и предлага до 8 часа живот на батерията.

Елегантен и издръжлив модел с мултитъч дисплей
ASUS Transformer Book T300 е с елегантен дизайн с метален отблясък и приятен завършек, и е едновременно стилен и устойчив при употреба. 13,3-инчовият таблет има Full HD (1920 x 1080) резолюция на дисплея за ефективна работа и ясни изображения, а IPS технологията осигурява широк ъгъл на видимост – 178 градуса, както и отчетливост на изображеняита дори и на пряка слънчева светлина.
Transformer Book притежава също така и авангардна технология, която разпознава контакт с екрана дори когато докоснатата повърхност е едва 6 мм при препоръчителен размер 9 мм на Microsoft за Windows 8. Резултатът е 10-точков мултитъч дисплей, който предлага прецизен контрол и е изключително удобен за работа с всички категории изображения – от таблици до креативни приложения.

Портативен и практичен – перфектен за работа и забавление
С дебелина едва 11,5 мм, таблетът ASUS Transformer Book T300 е изключително преносим, но същевременно и практичен благодарение на вградения USB 3.0 порт, micro-HDMI порт и LED индикатор за състоянието на батерията. Докинг станцията, където се намира и клавиатурата, също е с дебелина 11 мм. Станцията има вграден магнит, който спомага за бързото и лесно поставяне и изваждане на таблета от елегантния слот. Тя разполага с клавиатура с пълен размер с осветени клавиши и голям тъчпад, който разпознава жестовете за работа с Windows 8. Transformer Book има 720p HD предна камера и 1080p Full HD задна камера, стерео високоговорители и е снабден с аудио технологията ASUS SonicMaster за чист и плътен звук.

Повече за ASUS

ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1013