Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
17 Септември 13, 11:14 / Автор: CKBB
ASUS представи дънната платка X79-Deluxe, предназначена за работа с новите процесори Intel Core i7
Ексклузивното приложение Dual Intelligent Processors 4 с 4-Way Optimization позволява овърклок на последните процесори Intel Core i7-49xx/48xx
ASUS обяви нова дънна платка X79-Deluxe с ATX форм фактор, създадена за работа с най-новите процесори Intel® Core™ i7. ASUS X79-Deluxe е снабдена с ексклузивни технологии на ASUS, включително Dual Intelligent Processors 4 с 4-Way Optimization, и позволява на ентусиастите да направят овърклок на процесора и DRAM бързо и сигурно.

Дънната платка има добри възможности за безжична свързаност с вградените 802.11ac Wi-Fi и Bluetooth 4.0. Тя използва и технологията ASUS SSD Caching II, която значително подобрява работата на традиционните твърди дискове. X79-Deluxe е с привличащ вниманието дизайн и е оцветена в златно и черно, така че изглежда толкова добре, колкото и функционира.

Бърз и лесен овърклок на Ivy Bridge-E
X79-Deluxe е създадена, за да отключи пълния потенциал на бъдещите модели процесори Intel Core i7-49xx/ 48xx, като за целта предлага и множество ексклузивни технологии на ASUS за бърз и лесен овърклок. Dual Intelligent Processors 4 с 4-Way Optimization представлява лесен за работа инструмент, който управлява четири основни компонента на дънната платка за изключително опростен процес на овърклок – ASUS TPU (TurboV Processing Unit), EPU (Energy Processing Unit), Digi+ Power Control и Fan Xpert 2. С това приложение процесорът може да се овърклокне от 3.4 GHz до 4.8GHz1 изключително лесно и надеждно.

Дънната платка ASUS X79-Deluxe позволява бърз и лесен овърклок и на DRAM паметта. Тя може да овърклокне до осем DIMM модула, което е подобрение с 30% в сравнение с предишното поколение дънни платки ASUS X792. Това позволява на потребителите да настроят доста големи пространства от RAM паметта като диск, което от своя страна ускорява изключително много достъпа до любимите им приложения и всекидневните дейности.

Бърз Wi-Fi и подобрен SSD caching
ASUS X79-Deluxe е снабдена с подобрен модул ASUS Wi-Fi GO!, който осигурява 802.11ac Wi-Fi и отделен Bluetooth 4.0 за бърза и стабилна безжична връзка. Вграденият 802.11ac Wi-Fi адаптор позволява скорост на безжичната мрежа до 867 Mbit/s, която е три пъти по-висока в сравнение с възможностите на стандарта 802.11n. Wi-Fi адапторът е двубандов (2.4GHz/ 5GHz) и разполага с антена 2T2R, което увеличава обхвата на безжична мрежа.

Технологията ASUS SSD Caching II позволява на традиционните хард дискове да работят със скорост, близка то тази на SSD дисковете, само с натискането на един бутон. SSD Caching II събира информация, свързана с навиците и нуждите на потребителя, кешира най-често използваните програми и файлове и така осигурява скорост на паметта както при SSD устройствата, напълно автоматично.

Дънната платка е с осем SATA конектори със скорост 6 Gbit/s, което позволява на потребителите да избират настройки по свой собствен вкус. Те могат да изберат да използват един твърд диск, който е кеширан на няколко SSD диска, или няколко твърди диска, кеширани на различни SSD дискове. Технологията SSD Caching II помага и за предотвратяване загубата на данни, като автоматично прави свой бекъп на системата.


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6095