Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
17 Септември 13, 11:48 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
BRAIN GAMES идва в България със съдействието на ОББ
Банката подкрепя излъчването на документалната поредица по National Geographic Channel България
17 септември 2013 г., София. ОББ подкрепя излъчването на документалната поредица BRAIN GAMES в България – предаването, което постигна най-висок рейтинг в историята на National Geographic Channels в САЩ. Новият сериал, чиято премиера в България е на 18 септември в 20:55 ч., ще използва илюзии, игри за ума и интерактивни експерименти, за да разкрие възможноститена човешкия мозък.

„ОББ се включи в предизвикателството BRAIN GAMES, защото вярваме в неограничените човешки възможности и потенциала, който всеки от нас носи в себе си“, коментира Анка Костова, мениджър „Връзки с обществеността и спонсорства“ на Обединена българска банка. Именно с подкрепата на банката се излъчва първият сезон BRAIN GAMES в България.

Поредицата BRAIN GAMES предлага тренировка за мозъка с демонстрации и ангажиране на зрителите в интерактивни загадки. Изумителните илюзии, игри и предизвикателства карат зрителя да се пита дали да вярва на очите си. Всеки епизод на Brain Games ще изследва различна темa като внимание, страх, усещане, чувство за време и памет.

Дни преди премиерата на ТВ формата в България, в София се проведе най-голямата групова тренировка на мозъка. В късния следобед на 13 септември посетителите на The MALL станаха свидетели на смайващи експерименти и тренираха ума с логически задачи и оптични илюзии по време на събитие по повод предстоящата премиера на предаването.

Присъстващите имаха възможност да участват в игри, интерактивни загадки и илюзии и по този начин да тренират най-могъщата гейминг машина – човешкия мозък. Сред гостите на събитието беше известният психотерапевт Мадлен Алгафари, която представи научното обяснение за феномените и реакциите на различните мозъчни центрове, а представителят на гейминг общността в България – Мартин Кадинов, даде съвети как да не се поддаваме на предизвикателствата, пред които ни изправя собственият мозък.

Отговор на въпроса защо именно нашият мозък прави възможни фокусите и магията разкри маг Андрей, който направи няколко демонстрации с публиката и обясни защо сме склонни лесно да вярваме на оптическите измами.

Задачи, игри и илюзии ще могат да се тестват и по време на фестивала ON!Fest, който ще се проведе между 20 и 22 септември 2013 г. в Интер Експо Център.

За BRAIN GAMES
BRAIN GAMES е продуциран за National Geographic Channels International от National Geographic Television (NGT) с изпълнителен продуцент Джери Коблър. Хамиш Микура от National Geographic Channels International е изпълнителен вицепрезидент и ръководител на отдел „Международно съдържание”.

За National Geographic Channels International
National Geographic Channels International (NGCI) вдъхновява зрителите със своите интересни и новаторски предавания, които ни карат да преоценим познанията си, възгледите си за света и целите си. NGCI е търговско предприятие, собственост на National Geographic Ventures и FOX Entertainment Group. То подкрепя стремежа на National Geographic Society към открития, опазване на природата и обучение посредством шестте си канала: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo Adventure и Nat Geo Music.
В световен мащаб National Geographic Channel (включително NGC U.S. – смесено дружество на NGV и Fox Cable Networks Group) достига до повече от 440 милиона домакинства в 171 държави и се излъчва на 38 езика.

За Обединена българска банка
Учредена през 1992 г. след сливането на 22 търговски банки, Обединена българска банка е първият и най-мащабен консолидационен проект в българския банков сектор. Банката поддържа и развива устойчива политика на корпоративна социална отговорност като част от активния си ангажимент към обществото, неговите членове, неговата история и бъдеще. Наред с ключовите си линии на подкрепа, насочени към съхраняването на културно-историческото наследство, подпомагането на българския спорт и изкуството, ОББ дава сериозен приоритет и на науката и иновативните проекти, развиващи човешкия потенциал.

За Контакти:

Анка Костова
Директор „ПР и спонсорство“, ОББ
тел.: + 359 2 8112375
моб.: +359 887 31 59 61
email: kostova_a@ubb.bg
www.ubb.bg
или
M3 Communications Group, Inc. на телефон 02/818 70 10.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1665