Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
17 Септември 13, 14:06 / Автор: 5W Communications
Прочутият италиански дизайнер САНДРО ФЕРОНЕ отваря бутик в България
Прочутата марка САНДРО ФЕРОНЕ стъпва за първи път в България с изисканите си, достъпни и елегантни, лимитирани колекции, предназначени за женствените и усмихнати дами!
20.09.13, в мол „Paradise Center”, бул. “Черни Връх” 100, Централен вход, партер
10:00 часа
10% отстъпка

Прочутата марка САНДРО ФЕРОНЕ стъпва за първи път в България с изисканите си, достъпни и елегантни, лимитирани колекции, предназначени за женствените и усмихнати дами!

Марката е създадена след Втората световна война от Алесандро, който успял да превърне бизнеса си в истинска индустрия. Днес САНДРО ФЕРОНЕ е най-бързо развиващата се модна марка в Италия, която изнася около 2 милиона артикула годишно. Самият Алесандро е удостоен с титлата Кавалер на ордена на труда на Италия през 2005 година.

„IL Giornale” го хвали: „Революция в бързата мода!”
„IL Sole 24 Hore” пък описва Алесандро като римския бизнесмен, който не усеща кризата!

ЧОВЕКЪТ АЛЕСАНДРО ФЕРОНЕ

Алесандро Фероне е основател и собственик на семейния бизнес, който носи името му и стартира в края на 70-те години. Първите си стъпки в кариерата на предприемач Алесандро прави през 1958 г. – отваря малка работилница с трима служители – производители на трикотажни изделия.Той е само на 21 години, но вече има идея за големи продажби на скромни цени. През 1960 г. Сандро навлиза в търговиятата на едро, като открива малък склад на Пиаца „Виторио” в Рим. Там Алесандро препродава закупената стока, която е набавил по време на ежеседмичните си пътувания из цяла Италия. Магазинът му бързо се утвърждава на пазара с широкия си спектър от актуални и ексклузивни тоалети за всеки сезон. Само за шест години броят на служителите му нараства до 20, а фирмата е преобразувана в акционерно дружество. През 1989 г. Сандро създава марката си за висока мода, мести се на 8000 кв. м. площ, в офис-център в Кастел Джубилео, където има офиси, зали за изложения, склад, отдели за производство и продажби.

Днес САНДРО ФЕРОНЕ е водещ актьор на сцената на бързата мода с етикет „Made in Italy”.

ФИРМАТА САНДРО ФЕРОНЕ

САНДРО ФЕРОНЕ е любима марка не само в Италия, тя присъства в страни като Франция, Испания, Холандия, Малта и Австрия, Саудитска Арабия, Мексико, Канада, Япония, Либия и Ливан.
Философията на компанията е да е в крак с всеизвестния вкус към облеклото на италианските жени. Да действа директно - от производител до потребител, без посредници! Бързата мода на САНДРО ФЕРОНЕ действа със зашеметяваща скорост – 60% от продуктите се сменят постоянно, в магазините на фирмата винаги има нещо ново. В сравнение с традиционния модел на работа: две колекции годишно, САНДРО ФЕРОНЕ въвежда понятието "живи колекции" – те се произвеждат, разпространяват и продават с невероятна скорост. Крайните потребители знаят, че марката подновява колекцията си всяка седмица и посещават много често магазините им.

Убедете се сами! САНДРО ФЕРОНЕ ви очаква на 20.09.2013 в 10:00 часа на партера в мол Paradise Center, на бул. „Черни връх” 100, в София – бъдете първи пред магазина, защото колекциите са лимитирани и ексклузивни!

За Контакти: office@5w-pr.com

Източник: https://www.facebook.com/sandroferronebg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5882