Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / PR

Вземи в gLOG
18 Септември 13, 13:56 / Автор: БАПРА
Изтъкнати лектори от ЦЕРН, Европейски съвет, Теленор, РИА Новости, Philips, Unilever, H+K Strategies се събират в Прага за да обсъдят бъдещето на европейския ПР
Регионалната среща на Световния комуникационен форум Давос за ПР и комуникации ще се състои на 4 октомври 2013 г.
Изтъкнати лектори от цяла Европа ще присъстват на първата европейска сесия на Световния комуникационен форум Давос, която ще се състои на 4 октомври 2013 г., в Новотел Прага, град Прага.

Главната мотивация и основна идея за срещата: отказ от промяна, неразбиране на новите изисквания на професията, незачитане на променените изисквания на пазара, загуба на конкурентноспособност!

Срещата в Прага се фокусира върху Промени и предизвикателства в ПР и комуникациите в днешния бързоразвиващ се дигитален свят. Ключовите теми са: влиянието на социалните и дигиталните медии върху съвременните комуникации, лично пространство и публичност, глобални ценности и местно доверие, интернет регулации, авторско право, съвременни характеристики на лидерството.

"Избрахме Прага просто защото в нашата индустрия считаме, че тя е една от модерните бизнес столици на Европа и много от нашите гости ще се убедят в това. Аз съм абсолютно сигурен, че нашето събитие в Прага ще се преверъне в отлично допълнение към основния Форум Давос, който ще се проведе през март следващата година. Много от идеите, които ще споделим и обсъдим в Прага могат да се превърнат в платформа за дискусии на световно ниво. Аз съм сигурен, че на 4 октомври в Прага ще дойдат ПР професионалисти от цяла Европаза да се запознаят с нашите колеги и невероятни лектори.”, сподели Максим Бехар, Съпредседател на Борда на Световния комуникационен форум Давос, Главен изпълнителен директор на МЗ Communications и Председател на Hill+Knowlton Strategies – Чешка република.

Пол Холмс, световно известният ПР гуру ще открие сесията с изказване за професионалните изисквания и характеристики на Communicator 3.0. Андре Манинг, Съпредседател на Борда на Световния комуникационен форум Давос и Вицепрезидент “Корпоративни комуникации” на Royal Philips Electronics ще продължи с ключова дискусия на тема Бъдещето на Communicator 3.0 – да бъдеш или да не бъдеш?

Следващата основна тема “Промени в компанията и ролята на корпоративния ПР” ще бъде представена от д-р Леандро Ереро, автор на популярния бестселър “Вирусна промяна”, който сподели: “Отговорът за ролята на новите професионалисти по комуникации в модерната корпоративната организация не е просто само адаптация, но и преоткриване. Има много свободни и организационни области, където ПР и комуникационният професионалист може да процъфтява и да поведе напред. Възможността за преоткриване на новия комуникационен професионалист никога не е била по-голяма.”

Джеймс Гилис, Директор Отдел “Комуникации” в ЦЕРН, Женева, Швейцария, ще води панел с фокус върху корпоративното лидерство – дали висшитe мениджъри са повече доверени съветници отколкото истински корпоративни лидери? Той също така ще сподели своята забележителна житейска история: от Оксфордска изследователска кариера към науката ПР – идеи, вярвания, ценности, кризисни периоди, прозрения и решения за успех!

Сред забележителните европейски професионалисти, които ще вземат участие в дискусионните панели са:

Янина Дюбейковская, Съпредседател на Борда и Програмен директор на Световния комуникационен форум Давос;
Др. Даниел Холтген (Dr. Daniel Höltgen), Директор “Комуникациии” в Съвета на Европа, Франция;
Тери О’Конър (Terry O'Conner), Ръководител “Комуникации”, Съвет за научни и технологични съоръжения, Великобритания;
Ладислав Цервенка (Ladislav Cervenka), Директор “Външни връзки” в Uniliver, Чешка република;
Марк Мортел (Mark Mortell), Старши Вице президент и партньор в Fleishman Hillard, Дъблин, Ирландия;
Ричард Чин (Richard Chinn), Старши стратег в Wolff Olins, Великобритания;
Истван Кутас (Istvan Kutas), Директор Корпоративни комуникации в Telenor, Унгария;
Валери Левченко (Valery Levchenko), Заместник главен редактор РИА Новости, Русия;
Др. Габор Хежии (Dr. Gábor Hegyi), Основател и управляващ директор на Capital Communications, Унгария;
Артурас Йонкас (Arturas Jonkus), Старши стратегически консултант в Publicum, Литва.

Партньори на събитието в Прага са: БАПРА (България), APRA and KoPR (Чешка република), DSOJ (Сърбия), CPRA (Хърватия), LRVS (Литва), PRSS (Словения), BPRCA (Белгия), MPRSZ (Унгария), ASSOREL (Италия), RPRA (Русия) и Pravda Awards (Украйна).

Световният комуникационен форум Давос се е провеждал в 4 последователни годишни издания през последните четири години, събирайки специалисти по комуникации от над 42 страни – управители и водещи експерти от близо 85 консултантски агенции, 60 компании, 15 международни организации, 12 медии, 10 образователни институции и 6 държавни структури.

Мрежата на Форума в социалните медии нараства с всяко следващо събитие: страницата му във Фейсбук има 1270+ почитатели, неговият Twitter акаунт регистрира 815+ последователи, а YouTube каналът предлага информация в повече от 120 видеа.

Условията за регистрация могат да бъдат намерени тук: http://www.forumdavos.com/reg_registration/2
Членове на партньорски организации могат да използват онлайн регистрацията със специален промо код.
Онлайн регистрация: http://wcf-davos-prague.evenium.net

За Контакти: Илиана Джамбазова

Източник:
www.bapra.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.4007