Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
18 Септември 13, 18:13 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
ПРОФИ КРЕДИТ България обявява фотоконкурс на тема "Време за училище"
Таблет и смартфон очакват съответно автора на най-атрактивната и впечатляваща снимка и един от гласувалите във Facebook
ПРОФИ КРЕДИТ България обявява фотоконкурс на тема "Време за училище". От днес, 18 септември, до 14 октомври 2013 г. всеки може да участва, като изпрати най-интересните си снимки, запечатали вълнуващи моменти от този дългоочакван период на годината – началото на новата учебна година.

Това могат да бъдат снимки от първия учебен ден, от някои от вълнуващите моменти на подготовката за училище, или пък на красивата класна стая или любимо училище. Защо не – и на любимата учителка. Важното е снимките да са интересни, да носят своя емоционален заряд, и най-вече – да се харесат на публиката!

Не е задължително участниците да бъдат професионални фотографи – важното е да уловят интересни моменти и снимките им да бъдат заредени с настроение!

Снимките се изпращат на е-mail school@proficredit.bg, след което се публикуват от представител на ПРОФИ КРЕДИТ България на официалната Facebook страница на дружеството https://www.facebook.com/pages/PROFI-CREDIT-Bulgaria/108517082511519. Всеки може да гласува за снимките веднага след публикуването им на страницата, като няма ограничение в броя на фотографиите, които може да подкрепи.

Победител в конкурса ще бъде авторът на снимката, събрала най-много харесвания. Крайният срок за гласуване е 13:00 часа на 14 октомври 2013 г. Наградата за победителя е таблет ASUS MeMO Pad HD 7 – 7-инчов таблет с IPS дисплей и отлични технически характеристики.

Награда ще има и за един от гласувалите потребители – смарт телефон Samsung S5360 Galaxy Y. Нейният носител ще бъде избран чрез жребий, в присъствието на нотариус, след приключване на конкурса. В жребия ще участват всички, подкрепили която и да е снимките. Важно условие за участие в жребия е потребителят да е харесал Facebook страница на ПРОФИ КРЕДИТ България.

Още много поощрителни награди – ученически пособия, осигурени от ПРОФИ КРЕДИТ България, очакват останалите участници във фотоконкурса.

Всеки може да участва с до 5 снимки с големина не повече 5 МВ всяка. Снимките трябва да бъдат придружени с кратко описание – име на участника, e-mail и телефон за връзка, кога и къде са заснети и какво изобразяват.

Пълните правила на конкурса можете да прочетете на http://on.fb.me/1f5UCTt

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1032