Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
19 Септември 13, 16:24 / Автор: CKBB
ASUS Republic of Gamers представи гейминг слушалки и аудио конзола Orion for Consoles
Аудио конзолата Spitfire II премахва 90% от страничните шумове и е съвместима с Xbox 360, PlayStation 3, персонални компютри и Mac
ASUS Republic of Gamers обяви комплект геймърски слушалки и аудио конзола Orion for Consoles. Пакетът е създаден за работа с най-популярните конзоли и компютри, налични на пазара днес.
Orion for Consoles е най-новият продукт от признатата серия Orion на Republic of Gamers (ROG). Той се състой от слушалки със 100 мм възглавнички, който обхващат цялото ухо за повече удобство. Другата част от гейминг пакета е конзолата Spitfire II – отделна аудио конзола, която се свързва с компютър чрез USB. Конзолата има вграден усилвател за по-отчетлив и динамичен звук и технология за заглушаване на страничните шумове, осигуряваща ясен разговор по време на игра.
Моделът Orion for Consoles не се нуждае от допълнителни драйвъри и може да се включи и пусне веднага с устройства като конзолите Microsoft® Xbox 360® и Sony® PlayStation® 3, настолни и мобилни компютри с операционна система Windows и компютрите Apple® Mac®.

Прецизен звук, дистанционно управление и комфорт
Слушалките ROG Orion for Consoles имат неодимови магнити с 50 мм диаметър, които възпроизвеждат мощен бас и кристалночист звук с отчетливи детайли. Благодарение на шумоизолиращите 100-милиметрови възглавнички, оградени с луксозна ултрамека кожа, и тегло от едва 268 г, Orion for Consoles са удобни за носене дори и при доста продължителна игра. В резултат на обширни лабораторни изпитания, скобата за главата е с изключително фино балансирано затягане, така че слушалките да бъдат прикрепени стабилно и същевременно – без да създават неудобство.
Слушалките имат прибиращ се микрофон, който може да се извади само с едно движение на китката. Също така лесно може да се контролира и нивото на звука или пък заглушаването на микрофона.

Премахване на страничните шумове и усилване на звука
Orion for Consoles включва и ROG Spitfire II – отделна аудио конзола, която е проектирана за работа със слушалките Orion и има технология за премахване на страничните шумове и вграден усилвател. Аудио конзолата се захранва от USB и е изключително компактна като размери. Тя има вграден микрофон, който автоматично отчита и изчиства страничните шумове като човешки говор или шум от клавиатура. По този начин съотборниците няма да се разсейват по време на игра от шумовете, които заобикалят геймъра – технологията за заглушаване на страничните шумове на конзолата елиминират над 90% от тях.
Аудио конзолата Spitfire II включва и усилвател на слушалките за повече детайли и балансирани ниски честоти, независимо от силата на звука.

Създадени за гейминг и с широка съвместимост
ROG Orion for Consoles има всичко необходимо, така че геймърите да започнат да се забавляват още от изваждането на слушалките от кутията. Пакетът се предлага с включени RCA сплитер и USB кабели, които позволяват незабавно безпроблемно свързване с повечето конзоли и компютри, налични в момента на пазара. В комплекта има и 2,5 аудио жак, който позволява на притежателите на Xbox да включат Spitfire II към конзолата си за провеждане на разговори чрез микрофона на слушалките. Не са необходими каквито и да е допълнителни настройки или инсталиране на драйвъри.
Първокласните меки кожени възглавнички и усъвършенстваното оформление на Orion for Consoles са в състояние да удовлетворят нуждите дори и на най-взискателните геймъри. Кабелът на слушалките е със защитно покритие за повече издръжливост и в същото време е доста дълъг – 2,5 метра на слушалките и 1,5 метра на аудио конзолата Spitfire II, осигурявайки значителна свобода на движение.


Характеристики1
50 мм високоговорители с неодимов магнит
100 мм наушници, който заглушават страничните шумове
Прибиращ се микрофон
4 м кабел (2,5 м кабел на слушалките и 1,5 м кабел на аудио конзолата Spitfire II)
Управление на звука и бутон за заглушаване (mute)
Над 90% заглушаване на страничните шумове (Spitfire II)
Вграден усилвател на слушалките (Spitfire II)
268 г (тегло на слушалките)

1 Характеристиките и наличността на продуктите са обект на промяна без предизвестие и могат да се различават в отделните страни. Действителните резултати могат да варират в зависимост от използваните приложения, начина на употреба, заобикалящата среда и други фактори.

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5862