Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
24 Септември 13, 13:58 / Автор: United Partners
ТИ СИ СУПЕРЖЕНА! Постигаш всичко по-бързо и по-лесно!
Ние знаем, че бързаш, всеки един миг, защото си заета. Независимо дали си заета с работа, семейство, домакински задължения или дори да откраднеш малко време за самата себе си, ти ежедневно правиш своя избор, за да успееш да постигнеш всичко с максимално добри резултати.
В действителност, за да успееш днес , трябва да си съвременна супержена! Но дали дали супержените на нашето време осъзнават, че са супержени?! Дали изобщо някога са си задавали този въпрос?! Повечето от тях вероятно са твърде заети, за да мислят какви са всъщност. Те просто правят всичко, което се очаква от тях. Но заслужават истинско признание, затова че ежедневно намират супер сили и постигат нещата, които са планирали.

Ariel като дългогодишен, верен приятел на всички активни съвременни жени оценява техните усилия и в партньорство с Indesit, ги подкрепя като им осигурява малко повече време за самите тях - като дори в най-кратката програма за пране изпира и най-упоритите петна. Защото знае колко е важно за една супержена да бъде безупречна не само в прането, а във всяко едно отношение.

За да разбере по-добре предизвикателствата, пред които се изправят жените по света днес, Ariel проведе изследване между 500 жени, които оглавяват домакинствата си. Според изследването, жените отделят средно по 9,6 часа на седмица за домакинска работа.

Изследването показва, че за да бъдеш успешна супержена е нужно освен да намираш повече време за семейството си, така и да открадваш по малко време за себе си. Да откриваш алтернативни решения и да пестиш време в домакинската работа, са важни стъпки във всекидневието на супер жената.

Интересно е, че процентът на жените, които желаят домакински помощник при прането достига едва 11% (72% биха искали помощник при чистенето, 46% - при готвенето, и 44% са за помощник при гладенето). Това е резултат от факта, че цели 68% от запитаните жени споделят, че са успели да намерят верни помощници в прането, които им спестяват време и усилия. Очаквано, 98% от жените определят пералнята за най-добрия домашен помощник, който им спестява много време. След пералнята, като най-верен партньор се нарежда прахосмукачката с 86%. Повечето жени определят продуктите за спестяване на време за много полезни и казват, че ги избират не по цена, а по качество на резултатите.

Когато се замислим за времето, което нашите майки са отделяли за поддръжка на домакинството, всички осъзнаваме колко много време е било нужно за тези дейности преди. Сега, благодарение на забързания свят, в който живеем, ние се справяме по-бързо с домакинските задачи, за да имаме повече другите задължения около себе си. И така, тъкмо този забързан свят ни превръща в истински супержени!

Супержената на Ariel винаги има време за семейството си и в същото време изглежда страхотно, отделя специално време на любимия човек, прекарва време с приятели, забавлява се с хобитата си и страничните си интереси. Супержената на Ariel е всяка една съвременна жена, супержената на Ariel си ти!

За Контакти: Георги Герасимов

Източник: www.united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1061