Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
24 Септември 13, 13:01 / Автор: United Partners
КУБРАТ ПУЛЕВ И ТЕОДОР САЛПАРОВ В ДЕБАТ КОЙ Е НАЙ-ТРУДНИЯТ СПОРТ
Кубрат Пулев и Теодор Салпаров показват, че новата самобръсначка Gillette® Fusion® ProGlideTM е отличен избор за мъже с чувствителна кожа
Кубрат Пулев и Теодор Салпаров се срещнаха в спортен дебат, иницииран от Gillette. Те обсъждаха темата „Твоят спорт ли е най-трудният?“, като разказаха подробно за навиците си и трудностите по време на тренировки. Естествено, всеки от тях защити своя спорт. Заедно с това спортистите поканиха феновете си да се присъединят към Фейсбук предизвикателството на Жилет – виртуалния лагер Gillette Real Men Camp, където могат да тренират като истински шампиони и да печелят страхотни награди.

Двамата шампиони демонстрираха спортните си умения и обясниха кои са най-тежките части от тренировките им. „Може да изглежда лесно, докато го правя, но боксът отнема много усилия и тренировки“, каза Кубрат Пулев, докато удряше по боксовата круша. „Волейболът ми доставя голямо удоволствие, но отнема цяла вечност, докато се усъвършенства“, добави Теодор Салпаров, докато показваше уменията си с топката. В дебата виртуално се включи и футболистът от Българския национален отбор по футбол – Илия Миланов, който защити тезата, че футболът, също, е един от най-мъжествените и трудни спортове.

Българските спортисти показаха колко са издръжливи, но обясниха, че тази издръжливост може да окаже напрежение върху кожата им. За тях най-доброто средство, което им помага да се приготвят за всяко важно спортно събитие е новата серия Gillette® Fusion® ProGlide Silver Touch, която е специално направена за силни мъже с чувствителна кожа.

Сега с нова гладка дръжка в сребърен цвят, Gillette® Fusion® ProGlide Silver Touch е с по-фини, по-тънки ножчета и покритие, което осигурява по-малко съпротивление за безпроблемно плъзгане по кожата. Системата за бръснене Gillette® Fusion® ProGlide Silver Touch е отличена с награда и е официално призната от Българското дерматологично дружество, както и от редица реномирани дерматологични асоциации по света. В допълнение към Gillette® Fusion® ProGlide Silver Touch се предлагат и продукти за грижа при бръсненето с марката Gillette, подходящи за мъже с чувствителна кожа, включително новият гел за бръснене Gillette® Fusion® ProGlideTM Sensitive, създаден да е нежен към кожата.

Трима от петима мъже по света, като броят им расте, се оплакват, че кожата или отделни зони от лицата им, са чувствителни. За да илюстрира по-добре проблема, Gillette обяви резултатите от две нови проучвания сред дерматолози и потребители, изследващи случаите на чувствителна кожа, причините за това, както и изводите, които мъжете правят.

Според проучване на Европейските дерматолози за водещата марка продукти за грижа за мъжете, 8 от 10 забелязват увеличаване на оплакванията от чувствителна кожа за последните пет години. Проучването също така показа и че:
• Стресът е най-големият фактор, който влияе за появата на чувствителна кожа (61%)
• Природните фактори са втората по-големина причина (59%), в частност излагането на UV светлина, ниските температури и вятърът
• 91% от дерматолозите вярват, че продуктите за бръснене могат да изиграят важна роля за мъжете с чувствителна кожа
• Почти половината от дерматолозите биха препоръчали използването на технически напреднала самобръсначка върху чувствителна кожа и повече от половината (52%) препоръчват използването на гел за бръснене

За проучването
Проучването е направено сред 1531 дерматолози на годишната среща на Европейската академия по дерматология и венерология), които са посетили щанда на P&G.

За Контакти: United Partners

Източник: www.united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1674