Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Предприемачество

24 Септември 13, 13:03 / Автор: Crossroads Bulgaria
Софтуерната фирма ERP.BG ще финансира един от участниците в стартъп състезанието 3Challenge
Компанията е партньор на надпреварата за втора поредна година
Българската компания за разработка на бизнес софтуер ERP.BG ще награди с парична награда един от финалистите в състезанието за стартиращи предприемачи 3Challenge. Компанията, която е партньор на състезанието, реши да награди един от отборите – E-low – както заради неговата иновативност, така и заради практическия бизнес проблем, който решава. Изборът на проект не е свързан с резултатите от самото състезание, а с лична преценка на ръководството на ERP.BG за креативност на отбора. E-low представлява своеобразна социална мрежа на правна тематика, улесняваща свързването между юристи и хора, нуждаещи се от правни услуги.

Състезанието за стартиращи предприемачи 3Challenge, чието четвърто издание завърши преди броени дни, се организира от националния клуб по предприемачество Start It Smart и има за цел да стимулира младите българи да започнат собствен бизнес, както и да ги подкрепя по този труден път. ERP.BG вече втора поредна година си партнира с надпреварата и предлага на всички участници, достигнали до втория етап – Seed – възможност да използват безплатно разработения от нея онлайн базиран CRM софтуер EnterpriseOne CRM.

„Компанията ни е един от малкото разработчици на бизнес софтуер в България, които се стремят да направят предимствата на ERP и CRM системите достъпни не само за големите корпорации, а и за всяка малка, средна и дори стартираща фирма. Ние от години развиваме различни дейности подпомагащи младите и креативни хора да развиват своя потенциал и бизнес идеи. Убедени сме, че подкрепата за начинаещите предприемачи ще спомогне за развитието на цялата икономика и ще подобри бизнес средата у нас. Затова за нас партньорството със стартъп екосистемата в лицето на най-големия клуб по предприемачество Start It Smart е от ключово значение“ - заяви Наталия Футекова, управител на ERP.BG.

Повече за ERP.BG

ERP.BG ( И Ар Пи България ООД ) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително – вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 20 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

За Контакти: press@crossroadsbulgaria.com

Източник:
crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4955