Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

25 Септември 13, 22:03 / Автор: LLP Dynamics България
LLP Dynamics внедри Business Intelligence в „Си Комерсиал 7“
LLP Dynamics внедри Business Intelligence в „Си Комерсиал 7“ Кратко резюме на Съобщение до медиите:Система за бизнес анализи в родна производствена компания
Си Комерсиал 7 – една от водещите български компании в областта на производството и дистрибуцията на захарни и шоколадови изделия, обезпечи сериозното развитие в процесите си чрез система за бизнес анализи.

Това действие е предприето в следствие на нарастващия обем на информацията в компанията, създал забавяния и неточности, както и загуба на време и човешки ресурс. Чрез BI решението ръководството на компанията вече не само ще анализира наличната информация, но и ще получи сериозно подпомагане във вземането на оперативни и стратегически решения.

От компанията очакват системата за бизнес анализи да им осигури бързина при вземането на решения, широка обхватност по отношение на процесите и анализите, ясна и точна картина за състоянието на дейността на компанията и развитието на ключови й проекти от гледна точка на прогрес и ефективност.

Ключът към решението на Си Комерсиал 7 е баланса между ниските разходи за придобиване и поддръжка на софтуера, международния опит на LLP Dynamics и възможността решението да се превърне в стратегия, следвайки развитието на самата компания.

За Контакти: Юлиан Венев, julian.venev@llpdynamics.com

Източник: http://www.llpdynamics.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5201