Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
25 Септември 13, 19:06 / Автор: ActivTrdaes
ActivTrdaes Оракул игра с награди
ActivTrdaes Оракул е игра с награди, която се провежда във Facebook страницата на форекс брокера ActivTrdaes на интернет адрес https://www.facebook.com/ActivTradesBulgaria
Правилата на играта са изключително опростени и без множество изисквания, с цел играта да бъде достъпна за множество хора. Реално основните изисквания към участниците са само две: да имат банкова сметка на тяхно име и да имат реален личен профил във Facebook, с който да участват. Целта на участниците е да познаят курса на валутната двойка EUR/USD в края на седмицата, като не е нужно да се познае точният курс, а просто най-близката прогноза печели играта в края на всяка седмица. Паричната награда е в размер на 50 евро за всяка седмица. Спечелената парична награда се изплаща директно по банковата сметка на клиента и няма задължаващо изискване победителя в играта да ползва някакви услуги от ActivTrades, както обикновено има изисквания при подобни игри. Играта ще се провежда поне 4 поредни седмици през септември и октомври. Подробните правила на играта може да прочетете във Facebook страницата на ActivTrades.

Компанията ActivTrades е форекс брокер, който предлага форекс търговия и търговия с CFD (ДЗР). ActivTrades е сигурен английски брокер основан през 2001 г., който през 2012 г. отвори клон в София. Компанията анкцентира на безплатни форекс обучения, много добри условия за форекс търговия и любезно обслужване на своите клиенти.

Предупреждение за риск: Всички финансови продукти, търгувани на марджин, носят висока степен на риск за Вашия капитал.

За Контакти:

Милен Курдов
02 493 4300

Източник:
www.activtrades.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5409