Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

26 Септември 13, 18:16 / Автор: Crossroads Bulgaria
Kyocera въвежда нови стандарти при мобилния печат с решението KYOCERA Cloud Connect
Разработчикът на решения за работа с документи Kyocera представи новото си „облачно“ (cloud) решение KYOCERA Cloud Connect, което променя изцяло начина, по който достъпваме, споделяме и разпечатваме документи.
Разработчикът на решения за работа с документи Kyocera представи новото си „облачно“ (cloud) решение KYOCERA Cloud Connect, което променя изцяло начина, по който достъпваме, споделяме и разпечатваме документи. Целта му е да отговори на новите тенденции в офисната работа и динамиката, с която смартфоните, таблетите и другите мобилни устройства променят начина ни на работа. Бизнесът става все по-динамичен, понятието „офис“ все по-често губи своя смисъл в полза на гъвкави мрежи от мобилни служители. Печатането и споделянето на документи също е повлияно от тези тенденции и нараства нуждата от отдалечен печат.

KYOCERA Cloud Connect отчита тези новости в офисната среда и позволява на потребителите лесно и бързо да печатат документи от своите клетъчни устройства, както и от разнообразни cloud – базирани услуги. Въпреки че увеличава значително гъвкавостта и лекотата, с която разпечатваме документи, обаче KYOCERA Cloud Connect не прави това за сметка на сигурността и надеждността, които са важен фокус при разработката на платформата. Решението се предлага у нас от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Новата платформа на практика обезпечава един съвременен екип с всичко необходимо за обработка на документи – сканиране на хартиени материали направо в облачни услуги като Evernote или Google Drive, достъп до документи и разпечатване от „облака“, посредством панела на KYOCERA MFP. Инсталира се лесно на разнообразни устройства и в някои случаи може изцяло да елиминира нуждата от персонален компютър. Опцията „Quick search“ позволява лесно да открием документи по различен параметър. KYOCERA Cloud Connect поддържа английски, френски, немски, испански, италиански и японски език, както и форматите JPEG, PDF и TIFF.

За Контакти:press@crossroadsbulgaria.com

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1387