Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
26 Септември 13, 18:29 / Автор: Crossroads Bulgaria
J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти
Компанията J Point Cards съвместно със студио за дизайн Веси Стил официално представиха най-новият си продукт – първите в България прозрачни PVC карти. Тази технология създава редица нови възможности пред дизайнерите и клиентите, които искат техният продукт да бъде запомнен. Подходяща е за визитки, карти за лоялност, клубни, банкови карти и такива за контрол на достъпа.

Различните варианти при довършителните процеси могат да направят прозрачната карта гланцова (стъклен ефект) или матова (frozen ефект). Те могат да бъдат съчетани с матов ламинат с частичен лак, а изображенията могат да бъдат отпечатани огледално или дори триизмерно. Магнитната лента също може елегантно да бъде скрита или “усвоена” в дизайна. Освен това иновативната технология позволява на дизайнерите да „поиграят“ с белия цвят, чрез който изображението може да стане плътно или ефирно, в зависимост от търсения ефект.

„Екипите на J Point Cards и Веси Стил през последните месеци въведоха на българския пазар няколко нови технологии в сферата на дизайна и печата, и е радващо, че клиентите възприемат положително иновациите в този сегмент. Това ни показва, че сме на прав път в стремежа си да бъдем новатори в този динамичен сектор и ни стимулира да следваме тази своя дългосрочна фирмена политика“ - заяви инж. Васил Бояджиев, управител на Веси Стил.

За Контакти: press@crossroadsbulgaria.com

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4587