Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
26 Септември 13, 18:32 / Автор: Интер Експо Център - София
НАСЛУКА, приятели! Лов, риболов и спорт ви очакват!
При много голям посетителски и журналистически интерес изложителите представят най-новото оборудване за ловния сезон, риболовни принадлежности и такъми, както и екипировка на световни марки. Организаторите Агенция Булгарреклама ЕООД и „Лов и риболов“ ООД са подготвили много интересни срещи, презентации и изненади.
Днес в Интер Експо Център – София се откри специализираната изложба НАСЛУКА – ЛОВ, РИБОЛОВ, СПОРТ, която ще продължи до неделя (29.09.2013 г.).

При много голям посетителски и журналистически интерес изложителите представят най-новото оборудване за ловния сезон, риболовни принадлежности и такъми, както и екипировка на световни марки.

Организаторите Агенция Булгарреклама ЕООД и „Лов и риболов“ ООД са подготвили много интересни срещи, презентации и изненади.
Със старта на изложбата организаторите в партньорство с Hobby TV, провеждат интервюта с изложителите. Всеки от тях накратко представя своята компания и продуктите, с които ще заинтригува посетителите. Тези интересни разговори ще бъдат качени в You Tube канала на Интер Експо Център и ще бъдат достъпни за почитателите на лова, риболова и спорта, които ще имат възможността да се докоснат до изложбата и по този начин.
На многобройните щандове всеки посетител ще може да открие най-доброто оборудване за своето хоби.

Сред експонатите са редица нови модели пушки, като впечатляващия с вида и възможностите си нов ловен автомат STOEGER - модел M2000 Carbon на фирма Stoeger (Beretta Group) на щанда на VIP Оръжейни комплекси PRO HUNTER. Там ще може да бъде видян и новият автомат на Benelli – Raffaelo. На щанда на Ай Ес Ди - България ще откриете полуавтоматичните карабини BSR – 47/74, в калибър 5.45 и 7.62х39. Към тях се предлага пълен комплект тунинг, произведен от американската фирма „Адванс Технолоджи Интернешенъл“, на достъпни цени.

И ловци, и рибари ще се убедят колко е важно да имат подръка някой от емблематичните ножове LAGUIOLE, станали през годините една от запазените марки на френската култура и известни по цял свят. Фирма Sport City представя марката с нейните удобни и полезни продукти, с дръжка, измайсторена да приляга добре в ръката на притежателя и с острие от добре заточена, неръждаема 440 С стомана.

ЕксКоСпортс България представят на изложението инструментите за оцеляване на Gerber, включително серията, разработена съвместно с Беър Грилс. Партньорството между Gerber, с тяхната 70 годишна история в производство на ножове, и Беър Грилс - със солидния му опит във всякакви приключения и оцеляване на открито, създава неповторима колекция от ножове като инструменти и екипировка.

Симулаторът SIMFISH на SKATRI веднага прикова вниманието на всички любители на риболова. Чрез специална компютърна програма всеки посетител на щанда на фирма Max Blue може да тества своите умения в улова на големи риби като костур, шаран, щука, бяла риба, сом, лаврак, паламуд, риба меч или риба тон. Застанал в лодка или на земята, риболовецът се изправя срещу електронна програма, която симулира действителната траектория на движение на всяка от тези риби и ще предложи максимално реално усещане от преживяването.

Приятна изненада за любителите на водни спортове са високотехнологичните костюми за рафтинг и ветроходство AdidasSailing. Екипите са с изключително високо качество и са подходящи за всички нива на плаване.

В дните на НАСЛУКА – ЛОВ, РИБОЛОВ, СПОРТ на щанда на Екстрем спорт посетителите ще могат да видят артикули на много световни марки, известни на българския пазар със своето високо качество и надеждност при всякакви метеорологични условия. Сред тях са HUSKY, ALPINA, DI PAMA, Mac in a Sac и много други.

Програмата включва още много интересни срещи, представяне на инициативи и възможности за разговор. На място фирма ANMAR разкрива тайните и демонстрира как става гравирането на ловен трофей или пушка.

Участник в изложбата тази година е Българската асоциация за запазване на грабливите птици. Освен полезна и любопитна информация за соколарството и факти от интересния живот на соколите, посетителите ще имат редкия шанс да се запознаят на живо с величествения ловен сокол.

Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите – 7 (А.Р.И.З. – 7) изгради оригинален кът в битов стил, където всеки ловец, рибар или любител на спорта може да срещне хора със сходни интереси, да проведе полезен и приятен разговор, да получи съвет. Представители на Асоциацията ще разкажат повече за две силни инициативи, фестивалът „Пъстра трапеза на гости на моя град“ и отличието „Пазител на традициите“.

За посетителите на изложбата е организирана анкета, чрез която те могат да спечелят интересни награди:

- Ловджийска ножка SKIF (фирма Алексис ЕООД);
- Щипки за барбекю и камина – три различни варианта с патентован дизайн (фирма МАРГЕЛ – М ЕООД);
-Калъфи и патрондаши (фирма Хънтър Джордж ЕООД);
- Фенер Power Style (LED технология) с комплект за монтаж на пушка и зарядно (фирма Росбул Арм ЕООД);
- Ваучер за 50% отстъпка за определени продукти (фирма Стар Форс ЕООД)
- Ваучер за отстъпка (фирма АйЕсДи – България ЕООД);
- Два безплатни абонамента за 2014 г. (Издателска къща „ЛОВЪТ“)
- Комплект нож и челник Hands Free Torch & Scout на Gerber / Bear Grylls (фирмаЕксКоСпортс България ООД) и др.

Най-голямата награда от анкетата е ловен автомат STOEGER, предоставен от VIP Оръжейни комплекси PRO HUNTER.

Тегленето на наградите е на 29.09.2013 г. (неделя), от 15.00 часа в централното фоайе на Интер Експо Център – София.

Изложбата ще бъде отворена за посетители от 10.00 до 19.00 часа на 26, 27 и 28.09, а на 29.09 – от 10.00 до 17.00 часа.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

За Контакти: Интер Експо Център - София

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5034