Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Банки и финанси

27 Септември 13, 21:06 / Автор: Пощенска банка
Пощенска банка със специални предложения на Пловдивския панаир
За поредна година Пощенка банка (www.postbank.bg) и лизинговото й дружество И Ар Би Лизинг участват на Пловдивския панаир със свой собствен щанд. За периода на изложението 30 септември – 5 октомври лизинговата компания предлага на всички клиенти промоционални лихвени нива за покупка на нови леки и товарни автомобили до 3,5 тона от официални доставчици на марките в България. Офертата е валидна както за граждани, така и за юридически лица. Компанията предлага финансов лизинг с възможност за авансово и месечно начисляване на ДДС, минимално първоначално самоучастие от клиента и максимален срок на изплащане до 60 месеца. Услугите на И Ар Би Лизинг се предлагат във всички 186 клона на Пощенска банка в цялата страна.
За поредна година Пощенка банка (www.postbank.bg) и лизинговото й дружество И Ар Би Лизинг участват на Пловдивския панаир със свой собствен щанд.

За периода на изложението 30 септември – 5 октомври лизинговата компания предлага на всички клиенти промоционални лихвени нива за покупка на нови леки и товарни автомобили до 3,5 тона от официални доставчици на марките в България. Офертата е валидна както за граждани, така и за юридически лица. Компанията предлага финансов лизинг с възможност за авансово и месечно начисляване на ДДС, минимално първоначално самоучастие от клиента и максимален срок на изплащане до 60 месеца. Услугите на И Ар Би Лизинг се предлагат във всички 186 клона на Пощенска банка в цялата страна.

В допълнение на лизинговите предложения, Пощенска банка предлага специални условия за банкови продукти за земеделски производители:

Овърдрафт за земеделски производители - клиентите на Пощенска банка могат да разчитат на бърз и лесен начин за отпускане на средства при кандидатстване за овърдрафт за обезпечаване на текущи нужди. Това дава на клиентите свобода при вземане на решения за покриване на текущи разходи до получаване на преки плащания. Обезпечението на кредита става чрез залог на субсидии по Схемата за единно плащане на площ. Клиентът получава атрактивни лихвени условия и не плаща такса за предсрочно погасяване, а условията за кандидатстване са максимално изгодни и опростени. Финансирането е до 95% от стойността на земеделската субсидия.

Кредит за закупуване на земеделска земя - банката финансира сделки за закупуване на земеделска земя, за да могат земеделските производители да разширят обработваемите си площи при атрактивни условия. Размерът на кредита е до 200 000 лв., като обезпечение по кредита, служи закупената земеделска земя, и залог са субсидиите по Схемата за единно плащане на площ или други обезпечения. Гратисният период е до 6 месеца. Заемът се погасява на равни месечни вноски или по индивидуален погасителен план. Срокът за издължаване е до 15 г.

Разплащателен пакет „Земеделец” - Пощенска банка предлага на земеделските производители изгодни решения за оптимизиране на разходите за банково обслужване чрез разплащателния пакет „Земеделец”. Това пести време при ежедневните банкови операции, свързани с бизнеса. Услугата предоставя атрактивни лихвени нива по разплащателна сметка, не се заплаща такса за регистрация за интернет банкиране „е-Postbank”, при вноска на каса по разплащателна сметка, липсва и такса за откриване на разплащателна сметка.

И не на последно място, по време на изложението в Пловдив Пощенска банка ще предложи на всички свои клиенти атрактивни решения за малък бизнес на юридически лица, еднолични търговци и лица със свободни професии: кредити за оборотни нужди или инвестиционни нужди, бизнес кредити за лекари и стоматолози на свободна практика, клиники и аптеки, и пакетни предложения за оптимизиране на разходите за банково обслужване.

Повече информация за предложенията можете да намерите на щанд 16 на Пощенска банка и И Ар Би Лизинг на откритата площ пред палата 2 на Международния технически панаир в гр. Пловдив, на сайта на банката www.postbank.bg и на тел. 070018555.

За Контакти:

Илияна Захариева, началник отдел „Корпоративни комуникации”, Пощенска банка
тел. 02/81 66 100, e-mail: IZZaharieva@postbank.bg

Източник: www.postbank.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5151