Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
27 Септември 13, 22:21 / Автор: United Partners
Една година нестандартно и цветно обзавеждане от KARE София
KARE, световната верига за дизайнерски мебели, аксесоари за дома, осветление и огледала, отпразнува 1 успешна година на българския пазар. Празничната атмосфера на магазина въвлече гостите в приказния свят на марката, която е истинска фабрика за вдъхновение и театър за идеи. Изрисувани и женствени, момичетата от балет Нова оживяха от колекциите Pop Art, Vegas, Modern Vintage и Ibiza и с предизвикателен, динамичен и захласващ танц изненадаха гостите, а момчетата от балет Арабеск потопиха още повече гостите в чудния свят на КАРЕ.
KARE, световната верига за дизайнерски мебели, аксесоари за дома, осветление и огледала, отпразнува 1 успешна година на българския пазар. Празничната атмосфера на магазина въвлече гостите в приказния свят на марката, която е истинска фабрика за вдъхновение и театър за идеи. Изрисувани и женствени, момичетата от балет Нова оживяха от колекциите Pop Art, Vegas, Modern Vintage и Ibiza и с предизвикателен, динамичен и захласващ танц изненадаха гостите, а момчетата от балет Арабеск потопиха още повече гостите в чудния свят на КАРЕ.

Дизайнерската концепция на марката се основава на идеята за разрушаване на рамките на предсказуемото, обикновеното и повтарящото се, когато става въпрос за обзавеждане. Стилни артикули, аксесоари, следващи модните тенденции, и истински класически елементи – уникалният стил на KARE изпълнява скритите желания на феновете на обзавеждането. В това се увериха и някои от звездите на българския хайлайф, които разгледаха нестандартните мебели с цветен коктейл в ръка. Сред тях бяха Жени Калканджиева, Ива Екимова, Румяна Маринова, Елена Манолкова от Regina Atelier и Борислав Сапунджиев.

„През изминалата една година KARE предлагаше цветни, нестандартни, уникални и екстравагантни мебели и аксесоари за дома. Благодарение на цялото разнообразие от колекции, нашите клиенти имат възможност да изберат стила, който подхожда на начина им на живот и с него да изразят стила в собствения си дом.” – споделя Цветомир Душков, управител KARE България. „През новата 2014 година KARE ще предложи още по-дръзки и нетрадиционни решения за дома, за да могат всички фенове на марката да го превърнат в оазис, в който свободно да изразят вкусовете и желанията си.”

Черешката на партито беше огромната кокосова торта KARE, която изненада гостите с музикалното изпълнение на Преслава Мръвкова – Happy birthday, KARE!

Разгърнат на два етажа с обща площ от 1400 кв. м., KARE София предлага цялостно изживяване сред магията на колекциите Rock Star, White Diva, Modern Vintage, Design & The City, Pop Art, Vegas. Ibiza, Industrial Loft, Vintage design и др. По случай рождения си ден КАРЕ София предлага още една изненада за клиентите си - в периода 20.09.2013 - 30.09.2013 всички продукти, налични на склад, ще бъдат с отстъпка 10%, а за стоки с поръчка ще получите 15% отстъпка!

KARE предлага много иновативни решения като приложение за дизайн на стаята – augmented reality app, приложение за разширена реалност за обзавеждане на стаята. Приложението е разработено, за да стимулира ентусиазма за обзавеждане още повече и създава виртуална реалност с над повече от 2000 артикули в собствения дом на потребителя. За секунди то показва 3-D модел на мебел върху визията на стаята. Приложението е разработено за потребителите на iPhone и iPad и се нарича Room Designer.

Индрустриален лофт
Автентичен дом-оазис като противоположност на дигиталния свят. KARE създава светове на стилове за различните хора и техните мечти; като домашния бар за всекидневната, удобни тапицирани столове и др.

Винтидж дизайн
Видими следи на времето по дървените повърхности, измачкана кожа и износени метални елементи придават на мебелите и артикулите духа на антиквариата и чара на ценно наследство предавано през поколенията в едно семейство. Винтидж стила показва емоционална сигурност и разказва истории – точно това, което уеб поколението търси. Младите хора са забързани в ежедневието си, което скоростно се променя, но в същото време те търсят стабилен и уютен дом. Следите на живота показват постоянство и традиция; ценности, които претърпяват възраждане особено сред младото поколение.

Ибиса
Ярък, лъчезарен, неустоим и с добър хумор стил. Този моден стил донася средиземноморското ваканционно настроение в дома ви. Масите, столовете и шкафовете съчетават фойерверки от цветове, които са декорирани с красиви рамки и творчески флорални мотиви. Със стила на Ибиса се потопявате в невероятната експлозия от зелено и синьо, оранжево и розово, тюркоазено и лилаво. С нюх и въображение този стил превръща стаята на младежите и на младите по душа в атмосфера на модерните хипита от днес. Но и за пуристите по душа също, защото тази колекция е заслужена разходка в дивото.

Оазис без задръжки. Shameless Paradise.
Интериорният дизайн преоткрива идеята за обзавеждане. Вази, огледала и артикули за обзавеждане сега са по-пищни, по-елегантни и дори леко фриволни. Античните елементи от античен Рим са по-хипи. Вазите и купичките са с прекомерни и луксозни форми, а романтичните визии създават интимност, която е пълна с обещания, докато мебелите са в лъскаво черни или металически цветове.

От пауновите шарки до комиксите на Марвел
Рококо стила се среща с бляскавия рокстар. Масивно дърво с ръчно направени декорации се съчетава с бар и бар столове в блестящи златисти цветове. Пищни антични огледала с орнаменти висят до плакати с героите на Марвел. И всичко това е осветено от настолни лампи окачени върху цветни животни.

За Контакти:elena.yordanova@united-partners.com

Източник:
www.united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.412