Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

01 Октомври 13, 17:41 / Автор: LLP Dynamics България
Пластхим-Т внедрява най-новата версия на Microsoft Dynamics - AX 2012.
Пластхим-Т - най-големият производител на полипропиленови фолиа и гъвкави опаковки от полипропилен в България оптимизира процесите си, като внедрява най-новата версия на Microsoft Dynamics - AX 2012.
Пластхим-Т е компания, чиято продукция е насочена предимно за износ. За да бъдат конкурентни на международните пазари и да поддържат изрядно качество на продукцията си, те решават да внедрят ERP система, за автоматизация на бизнес процесите си.

До този момент те използват едновременно няколко различни софтуерни системи, които обаче не позволяват на мениджмънта да разполага с необходимата информация за вземане на важни решения.

Тъкмо в този момент стартира нов инвестиционен проект за удвояване на съществуващите производствени мощности в производствената база в Аксаково (Варна), чиито процеси трябва да бъдат оптимизирани, обединени и управлявани заедно с останалите (Аксаково и Тервел). Нужна е и пълна прозрачност върху протичащите процеси.

В началото ръководството на Пластхим-Т се насочва към решението Microsoft Dynamics NAV. Базирайки се на опита си в бранша и изготвяйки подробен обхват на проекта, отговарящ на всички специфики на компанията, екипът на LLP насочва управляващите, че правилното решение е другата система на Microsoft - Dynamics AX. Стандартната функционалност на решението от по-висок клас – Dynamics AX покрива изискванията на Пластхим-Т в много голяма степен, докато при внедряване на Microsoft Dynamics NAV биха били нужни значителен брой доработки, което би се отразило значително и на общия бюджет.

Проектът включва внедряване на стандартните модули за Microsoft Dynamics АХ – Финанси, Покупки, Продажби, Склад, Производство и Планиране, Качествен контрол и BI инструмент - SQL Reporting Services. Включена е автоматизирана връзка (банков интерфейс) с две обслужващи Пластхим-Т банки и ТРЗ интерфейс. Планирана е допълнителна разработка за процеса по палетизиране на продукцията.

След приключването на проекта Пластхим-Т ще разполагат с единна база от данни, като работата на всеки отдел ще се отразява при останалите а ръководството ще има достъп в реално време до цялата информация. Благодарение на Dynamics AX 2012 ще се оптимизира и автоматизира веригата на доставките, ще се контролират паричните потоци на компанията и производството ще се планира в реално време. По този начин ще се оптимизират и контролират разходите, ще намалее оборотния капитал и ще се повиши цялостната ефективност на отделните отдели.

За Контакти: Юлиан Венев

Източник: l
lpdynamics.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1025