Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Банки и финанси

02 Октомври 13, 11:57 / Автор: Пощенска банка
Пощенска банка с още по-изгодни лихви по жилищните си кредити
В допълнение към иновативния Спестовен жилищен кредит, предлаган ексклузивно от Пощенска банка (www.postbank.bg) на българския пазар, от началото на месец октомври банката представя и нови още по-изгодни условия за жилищни кредити в лева. Плаващата лихва по жилищните кредити на Пощенска банка е вече 4.5% през първата година и 6.5% през остатъка от периода. Промоционалните условия, които важат за жилищни кредити, усвоени до 31.12.2013 г., включват и по-ниска месечна такса за управление на кредита. Освен това банката предлага възможност за гъвкаво погасяване на месечните вноски с опция „Флекси”, която позволява пропускане на една вноска годишно или намаляване на вноските наполовина – до 6 вноски по кредита в рамките на всяка календарна година. Офертата е валидна за нови кредити, усвоени за покупка, ремонт, подобрения, строеж и довършване на жилище.
Плаващата лихва по жилищните кредити на Пощенска банка е вече 4.5% през първата година и 6.5% през остатъка от периода

2 октомври 2013 г.

В допълнение към иновативния Спестовен жилищен кредит, предлаган ексклузивно от Пощенска банка (www.postbank.bg) на българския пазар, от началото на месец октомври банката представя и нови още по-изгодни условия за жилищни кредити в лева.

Плаващата лихва по жилищните кредити на Пощенска банка е вече 4.5% през първата година и 6.5% през остатъка от периода. Промоционалните условия, които важат за жилищни кредити, усвоени до 31.12.2013 г., включват и по-ниска месечна такса за управление на кредита. Освен това банката предлага възможност за гъвкаво погасяване на месечните вноски с опция „Флекси”, която позволява пропускане на една вноска годишно или намаляване на вноските наполовина – до 6 вноски по кредита в рамките на всяка календарна година. Офертата е валидна за нови кредити, усвоени за покупка, ремонт, подобрения, строеж и довършване на жилище.

За да бъде в крак със съвременните тенденции, Пощенска банка прилага изключително гъвкава политика по отношение на разработването на своите продукти. В отговор на очакванията, изискванията и нуждите на клиентите банката наскоро представи за първи път на българския пазар „Спестовен жилищен кредит”. Това е иновативен продукт, с който лихвата по кредита намалява автоматично и може да се понижи до 5.9%, когато кредитополучателите увеличават размера на спестяванията си в банката. Същевременно клиентите запазват дохода от средствата си и продължават да разполагат с тях напълно свободно. Информация за новия Спестовен жилищен кредит можете да намерите на www.SavingLoan.bg.

До края на годината всички жилищни кредити, предлагани от Пощенска банка, са без такси за кандидатстване и предсрочно погасяване със собствени средства след третата година. Кредитополучателите могат да се възползват и от гратисен период по главницата за първите 12 месеца от кредита.

Допълнително улеснение за клиентите е възможността за безплатна онлайн апликация за жилищен кредит чрез интернет сайта на банката:
https://apply.postbank.bg/Loan/Apply.aspx#.

Източник: www.postbank.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

9.0943