Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Изкуство

Вземи в gLOG
03 Октомври 13, 10:56 / Автор: Studio 5
Pablo Mezzelani (Аржентина ) разказва “Танго с истории”(“Tango con historias”) в Studio 5
Усетете магията на приказката, наречена ТАНГО, в Studio 5 на 03-ти октомври (четвъртък) от 19.00ч, когато аржентинския певец и мулти-инструменталист Пабло Мецелани ще ви пренесе в свят, в който се пее за трудния и прочуствен живот на хората, където не е имало място за Пепеляшка, нито за Снежанка. Или ще ви плени с текстове за чувства, места, светлини и звуци. Но всяка буква, всяка нота, криела зад себе си и друга история която се предавала от уста на уста или можела да се усети между редовете. Билетът, на всеки, който е бил на концерта на Пабло Мецалани важи за Milonga "La Escena", която започва точно в 22.00ч. Тогава ще се окажете в епицентъра на нощта - вечната битка между традиционно и модерно танго!

…. На една от улиците в предградията на любимия му Буенос Айрес под сенчестия нар засаден някога от баския му прадядо, както и на импровизираните танго концерти при Доня Елена в Бурсако и при Дон Армандо в квартала Баракас, Пабло Мецелани бива откърмен с музиката и текстовете на ТАНГО, с главни букви!

Животът на Пабло Мецелани преминава кръстосвайки първо пампата и планините на Латинска Америка, а по-късно средиземноморието и балканите за да изучава музиката и музикалните инструменти на народите по света. Стига и до България, където учи бълргарска фолколорна музика в Академията в Пловдив и оттогава съчетава популяризирането на тангото извън Аржентина с популяризирането на балканския фолклор в Аржентина. Следвайки тези две свои музикални страсти, той понастоящем ръководи танго квартет базиран в Испания и ансамбъл за балканска фолклорна музика в Аржентина. Освен в тези две формации, Пабло участва и в множество други музикални проекти имащи за цел да изследват и популяризират музиката на различни народи и етноси по света. Но в крайна сметка, Пабло не може да избегне факта, че в най-съкровените кътчета на душата му трайно са вплетени римите и мелодиите на тангото и това, което си остава най-естествено за него е да пее танго с истории.

Точно това ще направи Пабло Мецелнани по време на своя солов концерт в клуб Studio 5, изпълнявайки известни танга от Буенос Айрес и района на Рио де ла плата и разказвайки тайни и истории свързани с тях. Една вечер, посветена на всички, които обичат тангото и аржентинската култура. А вие не забравяйте да направите своята резервация на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335 А ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5, следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

Официални сайтoве на Пабло Мецелани:
www.sonidosdelmundo.info
www.cuartetotangoquerido.com

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
0885 79 52 53
pr@clubstudio5.com
Facebook: Studio 5* music club

Източник: www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4579