Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Банки и финанси

03 Октомври 13, 13:12 / Автор: Пощенска банка
Пощенска банка с нови промоционални условия по потребителски кредити
Пощенска банка (www.postbank.bg) започва нова промоционална кампания по потребителските си кредити в лева с фиксирана и плаваща лихва. Предложението е валидно за всички кандидати, подали заявления за кредит в периода 1 октомври – 31 декември 2013 г. Клиентите могат да се възползват от 2% по-ниска лихва за първата година, като няма да дължат такса за отпускане на кредит. С новите условия, преференциалните офертите започват от 7% лихва за първата година и 9% за оставащия период. В допълнение към атрактивните условия кандидатствалите в промоционалния период ще заплащат такса за разглеждане на документи само при одобрение и усвояване на сумата. Промоционалното предложение е валидно за всички потребителски кредити в лева с плаващ и фиксиран лихвен процент при срок за изплащане от минимум 3 до максимум 10 години.
До 31 декември 2013 г. потребителските кредити от банката са с 2% по-ниска лихва за първата година и без такса за отпускане на кредит

3 октомври 2013 г.

Пощенска банка (www.postbank.bg) започва нова промоционална кампания по потребителските си кредити в лева с фиксирана и плаваща лихва. Предложението е валидно за всички кандидати, подали заявления за кредит в периода 1 октомври – 31 декември 2013 г.

Клиентите могат да се възползват от 2% по-ниска лихва за първата година, като няма да дължат такса за отпускане на кредит. С новите условия, преференциалните офертите започват от 7% лихва за първата година и 9% за оставащия период. В допълнение към атрактивните условия кандидатствалите в промоционалния период ще заплащат такса за разглеждане на документи само при одобрение и усвояване на сумата. Промоционалното предложение е валидно за всички потребителски кредити в лева с плаващ и фиксиран лихвен процент при срок за изплащане от минимум 3 до максимум 10 години.

Допълнителните предимства на предложението са, че клиентите могат да рефинансират съществуващите си задължения в няколко финансови институции и по този начин да намалят с до 30 % месечните си разходи по обслужването на дълговете си. Освен това с опцията „Флекси“ клиентите имат възможност за гъвкаво погасяване кредита си, а със застраховка „Защита на плащанията“ да си осигурят покритие на месечните вноски по кредита в случай на безработица, нетрудоспособност и др.

Всички клиенти могат да подадат заявление за кредит чрез услугата „Онлайн кандидатстване“, достъпна на официалната страница на Пощенска банка www.postbank.bg.

Допълнителна информация можете да намерите на www.postbank.bg, тел. 0700 18 555 или в най-близкия клон на Пощенска банка.

Пощенска банка с правно име „Юробанк България” АД е член на Юробанк Груп.
Юробанк е европейска банкова организация с общи активи от €82,1 (след придобиването на New TT Hellenic Postbank – HPB и New Proton Bank – Proton през юли 2013 г.), повече от 20 000 служители и мрежа от над 1 100 клона.
Юробанк Груп има стратегическа позиция в гръцката банкова система, като в същото време притежава системна роля в България, Румъния и Сърбия, предлага услуги за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства и в Украйна.

Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg, както и на www.facebook.com/PostbankBG.

Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

Източник: www.postbank.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.2286