Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
03 Октомври 13, 19:33 / Автор: Интер Експо Център - София
COPI`S ще покаже първия български принтер за директен печат върху тениски
Над 100 са директните фирми изложители, които ще заемат обща площ от 5000 кв.м. Позиционирайки се като най-силно в областта си изложение в страната, COPI`S привлича интереса на повече участници и на все повече български и чуждестранни посетители.
COPI`S (Communication Art Print Image Sign) ще се проведе на 16, 17 и 18 октомври в Интер Експо Център – София. Рекорден интерес регистрира B2B форумът сред специалистите в производството и търговията с печатна, светеща, външна и сувенирна реклама. Много са иновациите, които ще бъдат демонстрирани на изложението. Ще бъде представен първият български принтер за директен печат върху тениски – ArtJet 2000. Разработката е резултат от съвместен проект на „Фотоджет“ ЕООД и „Арт Колента България“ ЕООД. Новата модернизирана технология в концевото шиенето на книги, първият широкоформатен графичен принтер на HP, имащ възможност за зареждане на 2 рула печатна медия, както и принтер със съвременна екологично чиста латексова технология са само част от акцентите.
Посетителите ще се запознаят с тенденциите в печата върху текстил, ламиниране на платнища за камиони с течен ламинат и възможностите на латексовата технология за печат. Нов тип еко фолио за стени, сгради и цялостно брандиране ще покаже на щанда си оторизираният дистрибутор на 3M за България. Сред експонатите на компанията е и богата гама продукти за архитектурен дизайн – продукти с високо качество и лекота при употреба. Ще бъде демонстрирано изключително разнообразие от алуминиеви профили за производство на табели и обемни букви, светодиоди, плексиглас, ПВЦ плоскости, двойно залепващи ленти, лепила на спрей и абразиви.
Освен на производителите, тази година силно е присъствието и на дистрибуторите на машини и технологии за дигитален широкоформатен печат, медии и мастила. Сред изложителите на форума са и компании за визуални комуникации, както и фирми занимаващи се с промоционални продукти и сувенири.

Над 100 са директните фирми изложители, които ще заемат обща площ от 5000 кв.м. Позиционирайки се като най-силно в областта си изложение в страната, COPI`S привлича интереса на повече участници и на все повече български и чуждестранни посетители.

Входът на COPI`S е свободен, срещу регистрация, а работното време е от 10 до 18 ч. – сряда, четвъртък и петък (16, 17 и 18 октомври) в Интер Експо Център – София.
Последвайте COPI`S във Facebook и се присъединете към събитието в Google+.

За Контакти: nvaneva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1333