Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Изкуство

Вземи в gLOG
04 Октомври 13, 11:55 / Автор: Studio 5
“АНГЕЛИТЕ НА КАСИЕЛ“ представят “TOXIC“
Носителите на ИКАР 2013 и номинираните за полет в изкуството за голямата награда на фондация “Стоян Камбарев“ - Силвия Станоева и Иво Желев, познати още като „Ангелите на Касиел” ви канят на най-страстния концерт “TOXIC“! Златна музика, любов, еротика и световни гласове на двама актьори които пеят, така както дишат! Гост звезда по време на концерта им в Studio 5 на 06-ти октомври (неделя) в 22.00ч, ще бъде –Мила Роберт – момичето, което разплака и очарова зрителите на Х Фактор 2013! Ще участват още великият маестро Васил Пармаков /пиано/ и очарователният Мирослав Иванов /китара/.

От проекта мирише на барут и включва 17 от най-звездните, вълнуващи, трудни, диви, любовни, еротични световни песни... Иво Желев и Силвия Станоева са ГОЛЕМИТЕ ОТКРИТИЯ на театралния ни небосклон през 2013 година! Наградата им „Икар” за дебют не беше изненада за никого. Както и номинациите за награда “Стоян Камбарев” за „безспорно и комплексно развития им актьорски талант, за експлозивния вътрешен импулс, за силната телесна, танцова и вокална експресия и техника, за впечатляващото им партньорство в концертите TOXIC. Ангели или демони? Нека другите преценят!? Ще прозвучат неочаквани версии на Бионсе, Депеш Мод, Дейвид Бауи, Майк Патън, и други велики изпълнители и групи..“, описват младите таланти във в. Преса.

А ето и думите на Албена Петрова от в. Културни новини: „Публиката беше замлъкнала. Аз също. Не мърдах. Страх ме беше да дишам дори. Страхувах се движението на дъха ми да не развали магията. С душата си чувах акордите на пианото. Ритъмът на китарата се сля с този на сърцето ми. Очите ми трескаво улавяха всеки жест на Иво и Силвия. Във вените ми затекоха техните гласове. Сетивата ми се обливаха в порой от емоции.Защото Иво Желев и Силвия Станева /Ангелите на Касиел/са тези , които публиката вика на бис. Защото са толкова разностранно талантливи,че талантът им не подлежи на категоризация. Защото са извън изкуствено наложените стандарти. Защото провокативната им цветност разчупва сивотата на статуквото. Защото са различни. Уникални!Защото са TOXIC.

Резервирате своите места за TOXIC - спектакълът, без аналог. Магия, вдъхновение, талант! Обадете се на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
0885 79 52 53
pr@clubstudio5.com
Facebook: Studio 5* music club

Източник:
www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.9519