Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
07 Октомври 13, 18:24 / Автор: Intelligent Systems Bulgaria
Уникална възможност пред ритейл компаниите да елиминират основни бизнес рискове
LS Retail със специално пакетно предложение за нови клиенти на Microsoft Dynamics NAV и LS NAV
Много ритейл организации все още работят с 2, 3, 4 и дори повече отделни ИТ системи за управление на бизнеса като POS, складови програми, счетоводен софтуер, приложения за доставки и много други. Използването на няколко самостоятелни софтуерни решения обаче, освен със скъпа поддръжка, се характеризира и с големи рискове, породени от несъответствия между съхраняваните на различни места данни (неточни финансови стойности, некоректни наличности, дублирана информация и др.).
За да помогне на търговците на дребно да се справят с този род предизвикателства, LS Retail – световният софтуерен лидер при решенията, базирани на Microsoft Dynamics, излезе с предложение, на което компаниите от бранша не биха устояли!

Сега е точният момент!

В периода 1 октомври - 24 декември 2013, търговците на дребно* имат възможността да заменят всички самостоятелни софтуерни програми с единната интегрирана платформа Microsoft Dynamics NAV и LS NAV Starter Pack на промоционална цена € 7 500!

Обхващайки всички звена в организацията - от магазин до централен офис, от POS терминал до склад, от мърчандайзинга до бек офис, решението съхранява цялата наличната информация в единна база и подпомага елиминирането на основни бизнес рискове. В допълнение, Microsoft Dynamics NAV и LS NAV позволява на компаниите да постигат пълен контрол върху дейността, да насочат повече време и ресурс за извършването на продажби и съответно - да реализират по-добри финансови резултати.

Microsoft Dynamics NAV и LS NAV предлага интерфейс на български език и следва стриктно нормативните изисквания в страната. Принос за това има Intelligent Systems Bulgaria - официален партньор на Microsoft и LS Retail по локализация на системите за местния пазар.

Пакетното предложение на LS Retail включва:
• Основна функционалност Microsoft Dynamics NAV 2013
• 5 пълноправни потребителя Microsoft Dynamics NAV 2013
• LS Retail функционалност за управление на POS, Магазини и Централен Офис
• 5 LS NAV единици**
Готови ли сте да започнете нов етап в развитието на вашия бизнес?

За повече информация относно условията на промоцията и други атрактивни предложения, моля, свържете се с нас на тел. 02 / 817 33 66 или имейл sales@isystems.bg

*Предложението важи за нови потребители на Microsoft Dynamics и LS Retail
** В каквато и да е комбинация от Магазин и POS с минимум 1 Магазин

За Microsoft Dynamics NAV (http://microsoft.com)
Microsoft Dynamics NAV е интегриран софтуер за управление на бизнеса от Microsoft, разработен специално за да посреща нуждите на малки и средни по големина компании. Решението помага на организациите да управляват по-ефективно вътрешните процеси, по-лесно да привличат нови клиенти, да разширяват продуктовите линии и да навлизат успешно на нови пазари. Microsoft Dynamics NAV обхваща в единна платформа дейностите счетоводство, финанси, маркетинг и продажби, вериги за доставки, управление на персонал /проекти/ услуги и други.

За LS NAV (http://lsretail.com)
LS NAV е браншово допълнение към системата Microsoft Dynamics NAV, разработено от софтуерния лидер в ритейл индустрията LS Retail. Решението предлага богати функционалности за управление на POS, търговски обекти, бек- и централен офис активности, складови дейности и други, и може лесно да бъде настроено спрямо нуждите на компании в сектори Облекло и текстил, Мебели, Електроника и електротехника, Бързооборотни стоки и др.
В глобален мащаб, продуктите на LS Retail се използват в повече от 2500 компании с над 40 000 търговски обекта и 100 000 POS терминала. Сред глобалните клиенти на LS Retail са: adidas, IKEA, Levi Strauss & Co Europe, Booths supermarkets, Pizza Hut, APC Japan, Gamestop/EB Games и много други. В България, първокласното ритейл решение се използва от: Office 1 Superstore, LC Waikiki, магазини Mania, CBA и други.

За Intelligent Systems Bulgaria (http://isystems.bg)
Intelligent Systems Bulgaria предлага професионални услуги по разработка, внедряване и поддръжка на интегрирани системи за управление на бизнеса. Компанията е фокусирана върху ERP и CRM решенията Microsoft Dynamics и специфични браншови допълнения към тях. Екипът на Intelligent Systems Bulgaria е изграден от сертифицирани специалисти, натрупали значителен опит и ноу-хау при реализирането на множество проекти по внедряване на системите Microsoft Dynamics в организации от различни браншове в България и чужбина. Компанията притежава редица отличия от партньори, сред които 2013 President’s Club for Microsoft Dynamics и LS Retail Gold Partner.

За Контакти: marketing@isystems.bg

Източник: http://isystems.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.127