Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Образование

08 Октомври 13, 16:40 / Автор: Crossroads Bulgaria
Дискусия за бъдещето на класната стая ще се проведе в Бургас
В рамките на събитието ще бъде представена най-новата версия на концепцията „Класна стая на бъдещето“, създадена от Сирма Медия, както и платформата за споделяне на знание между учители StudyShare
Новата версия на концепцията за „Класна стая на бъдещето”, както и безплатната онлайн платформа за обмен на обучителни материали StudyShare ще бъдат във фокуса на дискусия / семинар, посветена на бъдещето на образованието и на класните стаи. Събитието ще се проведе на 10 октомври, в Културен център „Морско казино“, в гр. Бургас, зала „Петя Дубарова“, от 12:00 до 15:00 часа. То се организира от издателство на мултимедийни знания Сирма Медия, което е създател на концепцията „Класна стая на бъдещето“. С дискусията в Бургас ще бъде поставено началото на национална обиколка за представяне на новите технологии в образованието, която ще обхване 9 български града.

„Класната стая на бъдещето“ е разработена от екип от технологичните компании Сирма Медия, Intel и Acer. Тя представлява универсално мобилно решение за оборудване на класна стая с всички необходими образователни технологии, което е подходящо за всяко училище и всеки клас. Идеята на иновативната класна стая е, всеки учител да може бързо и лесно да превърне всяко училищно помещение в мултимедиен кабинет, да взаимодейства много по-пълноценно с учениците и да им предостави материала по един по-достъпен и приятен начин.

В рамките на събитието ще бъде представена новата версия на „Класната стая на бъдещето”, включваща хибридно устройство лаптоп / таблет Acer Iconia W510, обучителния софтуер на Сирма Медия и безплатните електронни уроци в „Националния образователен портал”, както и обучения за учители, които Сирма Медия предлага съвместно с ДИПКУ-Стара Загора. Ще бъде демонстрирана и безплатната онлайн платформа за обмен на учебни материали StudyShare.

За Контакти: 
press@crossroadsbulgaria.com

Източник:
crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5313