Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
08 Октомври 13, 18:53 / Автор: LG
Дългоочакваният флагман LG G2 вече в България
С най-добрите продукти на LG от серията G – G2 и G Pad 8.3, потребителите могат да се насладят на последните технологични иновации
София, 8 октомври 2013 г. – LG Electronics (LG) представи днес на българския пазар смартфона от висок клас LG G2. Това е първото устройство от ребрандира-ната серия G, която илюстрира стремежа на компанията към иновации, вдъхнове-ни от потребителите и нови, все по-високи стандарти в сферата на мобилните ко-муникации.

„Щастливи сме, че с навлизането на G2 в България даваме възможност на повече потребители да се докоснат до неговите уникални функции и характеристики. С активното проникване на все повече пазари, LG Electronics следва стратегията си да се превърне в ключов играч в областта на мобилните комуникации“, коментира Иван Иванов, управляващ директор, LG Electronics България.

LG G2 съчетава мощен хардуер, ергономичен дизайн, практични функции и интуитивен интерфейс. Смартфонът притежава 5,2-инчов Full HD дисплей и благодарение на иновативния си дизайн може лесно да бъде използван с една ръка. Основна заслуга за това има бутонът за регулиране на звука и включване и изключване на устройството, разположен на гърба на смартфoна - Rear Key Button. G2 е първият телефон, при който всички странични бутони са обединени в един и разположени на задния панел. Идеята за това идва в резултат на проучвания, които сочат, че колкото по-голямо е мобилното устройство, толкова по-трудно става за потребителите до достигат страничните бутони. Преместването им на гърба на смартфона улеснява работата с тях, защото показалецът на потребителя естествено застава върху бутона Rear Key. Тази революционна промяна в дизайна прави и по-лесно регулирането на звука по време на разговор, като намалява риска от неволно изпускане на устройството. Устройството разполага с четириядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 800 с мощност 2,26 GHz. Батерията му е с капацитет 3,000 mAh и е изработена така, че да бъде максимално компактна. Смартфонът разполага и с 13MP камера, която използва технологията Optical Image Stabilizer (OIS), за да предотврати замъгляването на изображението.

В допълнение, LG G2 предлага и набор от практични функции, които имат за цел да внесат допълнително удобство в ежедневието на потребителите. С KnockON устройството се включва лесно само с почукване на екрана. Друга полезна функция е Answer Me, която автоматично отговаря на входящи обаждания при намален звук, след като потребителят приближи телефона към ухото си. Slide Aside улеснява работата с няколко приложения едновременно, като навигирането между тях се осъществява с приплъзване на три пръста по екрана. С QSlide потребителите могат лесно да контролират до три различни приложения в един прозорец без прекъсване. Функцията Guest Mode улеснява защитата на лични данни посредством използването на телефона през втори акаунт с достъп само до ограничена информация. Друга иновативна и интересна характеристика, която G2 предлага, е Audio Zoom. Тя позволява на потребителите да увеличат тази част от звука, която желаят да чуят, по начин, подобен на приближаването на изображение по време на видео запис.

Таблетът LG G Pad 8.3 e най-новото допълнение в серията G. Също като LG G2, той е изработен така, че да предостави на потребителите уникално изживяване с богат набор от практични функции. Устройството разполага с 8,3-инчов Full HD дисплей и четириядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 600 с мощност
1,7 GHz. Въпреки размерите си и издръжливата 4600 mAh батерия, LG G Pad 8.3 e достатъчно лек и удобен за работа само с една ръка. Благодарение на уникалното приложение QPair таблетът може лесно да се свързва с различни устройства. Друга практична функция е QMemo, която запазва всяка бележка, създадена на таблета директно и на телефона на притежателя.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1497