Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / PR

Вземи в gLOG
09 Октомври 13, 13:53 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Максим Бехар модерира световния PR форум в Париж
Българският PR експерт Максим Бехар, който вече четвърта година е Ковчежник на ICCO, най-голямата асоциация на PR бизнеса в света, бе избран за модератор на организирания от нея световен форум в Париж (ICCO Summit 2013).
9 октомври 2013 г., София. Българският PR експерт Максим Бехар, който вече четвърта година е Ковчежник на ICCO, най-голямата асоциация на PR бизнеса в света, бе избран за модератор на организирания от нея световен форум в Париж (ICCO Summit 2013).

Международната организация на комуникационните консултанти (ICCO) обединява над 1750 PR компании от целия свят. На форума в Париж ще бъдат представени над 60 държави от всички континенти. До края на годината Максим Бехар ще бъде лектор в поредица важни срещи в няколко страни, но тази седмица в Париж – на 10 и 11 октомври – като основна фигура ще говори в панела, посветен на отношенията между агенциите и клиентите.

„Това е огромно признание както за нивото на PR пазара в България, така и за успехите на компаниите, която ръководя − M3 Communications Group, Inc в България, както и Hill+Knowlton Strategies в Прага”, каза Максим Бехар.

В началото на тази година българският PR експерт бе избран за председател на Борда на форума в Давос, на чиято регионална сесия само преди седмица в Прага той дебатира темата за социалните медии и прозрачността.


За Максим Бехар
Максим Бехар е главен изпълнителен директор на водещата българска PR компания M3 Communications Group, Inc. от създаването й през 1994 г. От 2000 година тя е в групата на най-голямата световна компания за публични комуникации Hill+Knowlton Stratеgies, а от 2012 година Бехар е президент на нейния офис в Прага, Чехия.

Той е един от лидерите на българския PR бизнес, работил е по стотици важни корпоративни и политически проекти. Той е първият българин, член на Международната PR асоциация IPRA, и все още е единственият представител на страната ни в Public Relations Society of America. Бил е председател на Българския форум на бизнес лидерите, както и на Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА), сега е член и на двата Борда, както и на десетки местни и международни бордове, между които и на Атлантическия клуб в България. Той е и почетен консул на Република Сейшели в България. През 2012 година онлайн гласуване на списание „Мениджър“ и на телевизия бТВ го обяви за „Мениджър на годината“ в България.

Близо 20 години е бил журналист, съосновател и първи заместник главен редактор на в. „Стандарт“ (до 1995), кореспондент в Шумен и Варшава (до 1992). Работи като шлосер в завод за складова техника „ИНТРАНСМАШ“ пет години (до 1979). Завършва международни икономически отношения в Икономическия университет в Прага, Чехия. Има степен „инженер по икономика“.

За Контакти: За повече информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc., тел. 02/ 818 70 10.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.134