Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Образование

Вземи в gLOG
09 Октомври 13, 16:56 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Университети от Рим, Милано и Пиза ще бъдат представени на Дни на италианското образование 2013
Специализираното изложение за обучение в Италия ще се проведе на 12 и 13 октомври в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София
Възможностите за българските студенти да получат висше образование в Италия ще бъдат представени на специализирано изложение в София. „Дни на италианското образование 2013“ ще се проведат на 12 и 13 октомври 2013 г., събота и неделя, от 11:00 до 18:00 часа в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София.

В рамките на образователното изложение посетителите ще имат възможност да се срещнат и лично да разговарят с представители на водещи университети в Италия. Сред участниците са висши учебни заведения от Рим, Милано и Пиза, които предлагат разнообразни обучителни програми в специалностите Бизнес, Икономика, Медицина, Архитектура, Политология, Психология, Мода, Дизайн и др. Кандидат-студентите ще научат повече за изискванията и необходимите документи за прием, семестриалните такси, възможностите за стипендии и крайните срокове за кандидатстване.

Италия е една от топ дестинациите за обучение в чужбина – страната се нарежда сред десетте най-популярни дестинации за чуждестранните студенти. Освен на италиански, университетите предлагат обучение и в програми на английски език.

Като част от специализираното изложение на 12 и 13 октомври 2013 г. в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София ще се проведат презентации на участващите учебни заведения. Посетителите ще получат и съвети за първи стъпки в кариерата и създаване на успешно CV за кандидатстване на работа.

Изложението се организира от консултантска агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“ и ще се проведе под патронажа на Италиански културен институт – София и Конфиндустрия България.

Дни преди провеждането на изложението за обучение, ИНТЕРПРЕД-СТЦ София ще бъде домакин и на Дни на кариерата за секторите ИТ, Телекомуникации и Business Process Outsourcing. Събитието, организирано от JobTiger, ще се състои на 10 октомври (четвъртък). По време на него млади специалисти и студенти ще се срещнат с представители на бизнеса в страната и ще се запознаят с възможностите за работа и стаж в техните компании.


За ИНТЕРПРЕД-СТЦ София http://www.wtcsofia.bg/home/




Източник:

Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4889