Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Транспорт и спедиция

Вземи в gLOG
10 Октомври 13, 14:59 / Автор: GEFCO
GEFCO България представи логистични решения за автомобилната индустрия пред топ мениджъри от сектора
GEFCO България участва в първата Международна автомобилна конференция, организирана от Аутомотив Клъстер България (АСВ). Участниците в Конференцията разглеждат възможностите за разширяване на своя бизнеса на динамичния източноевропейски пазар. Крум Дончев, мениджър продажби и маркетинг, представи опита на Групата GEFCO в управлението на товарни потоци на автомобилни производители.
София, 10 октомври 2013 г. – GEFCO България участва в първата Международна автомобилна конференция. Крум Дончев, мениджър продажби и маркетинг, представи опита на Групата в управлението на товарни потоци на автомобилни производители в съседна Румъния.

Събитието, организирано от Аутомотив Клъстер България, бе открито от президента Росен Плевнелиев и събра над 300 топ мениджъри от автомобилната индустрия в Европа и Азия. Основни теми са възможностите за инвестиции в сектора за производство на автомобили и представянето на добрия опит на компании, вече инвестирали в страната ни, като производителите на авточасти Wurth Elektronik IBE Group, Integrated Micro-Electronics Inc., Johnson Controls и др.

„GEFCO определено ще допринесе за развитието на сектора в България чрез своя опит и специализация в автомобилната логистика. Силно вярваме в желанието на българското правителство да подкрепя активно развитието на автомобилната индустрия. Смятаме че секторът ще бъде ключов фактор за ръста на икономиката ни”, заяви Крум Дончев, мениджър продажби и маркетинг в GEFCO България.

Той представи оперативните решения, разработени от GEFCO за автомобилни концерни с производствени мощности в Румъния. Решенията съчетават вътрешнофирмената логистика с изходящи наземни товарни потоци, железопътни превози, както и бързи пратки от доставчици.

Българският филиал на компанията предлага пълния набор от логистични решения в отговор на нарастващото присъствие на автомобилни производители в региона, както и нарастващото търсене на транспортни и логистични услуги за вноса и износа. GEFCO България е и активен член на Аутомотив Клъстер България от есента на 2012 година.

Първата Международна автомобилна конференция в София е и първа по мащабите си за сектора у нас и същевременно едно от най-големите делови събития за годината в България. Участниците в конференцията разглеждат възможностите за разширяване на бизнеса си на бързоразвиващия се източноевропейски пазар.

За Контакти:

PR Point/Cohn&Wolfe
info@prpoint.bg
+359 2 943 87 04

Източник: www.gefco.net

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1185