Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
14 Октомври 13, 16:30 / Автор: Crossroads Bulgaria
ERP.BG представи решение за мобилни продажби на форума „CRM Мобилност“ в София Текст :
Българската компания за разработка на бизнес софтуер ERP.BG представи решение за мобилни продажби на форума „CRM Мобилност и нови канали за продажби“. Събитието се проведе на 10 октомври, в столичния хотел Шератон и събра водещи експерти в сферата на CRM (Customer Relationship Management) технологиите с представители на няколко десетки компании от различни сектори.

Според управляващия партньор на ERP.BG Иван Аржентински, който беше лектор на събитието, бъдещето не е в простото създаване на мобилно приложение към една система за управление на бизнеса, а в цялостния подход и изграждането на едно изцяло мобилно бизнес решение. По този начин се постига оптимизация за мобилни устройства на всички компоненти от системата и тя няма ограниченията, които едно мобилно приложение има, обясни той пред аудиторията. Аржентински представи разработената от ERP.BG система за управление на бизнеса EnterpriseOne, която включва всички компоненти на едно съвременното ERP (Enterprise Resource Planning) решение: CRM модул, бизнес анализи (Business Intelligence), управление на производство, счетоводство, склад и др., и всички те са изцяло оптимизирани за мобилни устройства и чувствителни на докосване екрани. Това позволява на мениджърите да управляват в движение дори много големи предприятия или групи от предприятия.

Мениджърът акцентира и върху предимствата за продажбите, които предоставя мобилността. CRM модулът на системата EnterpriseOne например позволява на търговските екипи да представят своите продукти в реално време, без значение къде се намират, да получават достъп в реално време до цялата свързана информация и да изготвят цялостни оферти още докато са при клиента. При това тези оферти се записват веднага в системата и стават видими за всички оторизирани потребители на ERP системата, без значение къде се намират. Възможността за извършване на бизнес анализи през таблети, както и много по-доброто управление на натоварването на сервизните екипи също са сред предимствата на подхода, използван от ERP.BG.

Повече за ERP.BG

ERP.BG ( И Ар Пи България ООД ) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително – вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 20 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

За Контакти: press@crossroadsbulgaria.com

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1664