Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

15 Октомври 13, 18:59 / Автор: Infozone
Българското мобилно приложение Infozone вече предлага и разплащания чрез системата CellumPay
Компанията представи и версия на приложението си за iPhone, която включва редица подобрения и нови функционалности
Българското мобилно приложение Infozone вече предлага и разплащания за своите потребители чрез системата за мобилни плащания CellumPay. Infozone представлява безплатна апликация за телефони и таблети, която позволява на потребителите да виждат през своите устройства близките до тях търговски обекти, заведения, културни забележителности и др. С интегрираната функция за разплащания те вече ще могат не само да се информират за околните обекти, а и направо да си поръчват услуги от тях, да получават различни промоции и отстъпки, както и да плащат направо през приложението.

Екипът на Infozone представи новата функционалност на събитие, което се проведе на 15 октомври (вторник), от 9.30 часа, във VIVACOM Art Hall, в София. На него беше представена за първи път и новата версия на приложението за операционната система iOS, с която работят телефоните iPhone и таблетите iPad. Версията вече е достъпна за свободно сваляне в онлайн магазина за електронно съдържание iTunes на Apple. До момента Infozone беше налично за инсталиране във варианта си за мобилна операционна система Android в платформата Google Play. Версията за iPhone съдържа редица подобрения и нови функционалности, които придават различно потребителско изживяване и повече стойност. Скоро те ще бъдат достъпни и за потребителите на телефони с Android. Infozone е търговска марка на българската компания за решения в областта на мобилния маркетинг Калатори ООД.

Сред новите функции, достъпни във версията за iPhone, са усъвършенстван интерфейс, навигация и опции за търсене, които превръщат Infozone в изключително удобен инструмента за намиране на интересно и полезно съдържание в близост до локацията на потребителя. Включени са повече възможности за взаимодействие с бизнесите в платформата, като например отправяне на запитване за специални оферти, следване на избрани обекти и др. В iPhone приложението са положени основите на социалния аспект на услугата, като е налично меню за намиране и свързване с приятели. С Infozone намирането на категория бизнес или филтрирането на съдържание става само с едно натискане върху сензорен дисплей на мобилно устройство, а комбинирането на различни критерии за търсене става изключително интуитивно.

В рамките на събитието бяха представени и платформата за приложения Viva Apps на Vivacom, както и системата за мобилни разплащания CellumPay. Infozone е достъпно през онлайн платформата Viva Apps. Новата iOS версия на приложението може да бъде свалена на адрес: https://itunes.apple.com/bg/app/infozone/id702774603

За Контакти:http://infozone.bg/

Източник:
http://infozone.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9553