Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
15 Октомври 13, 19:01 / Автор: Интер Експо Център - София
Започва COPI`S 2013
Входът на COPI`S е свободен, срещу регистрация, а работното време е от 10 до 18 ч. – сряда, четвъртък и петък (16, 17 и 18 октомври). Специализираното изложение за рекламни и печатни технологии привлича интереса на рекорден брой участници и на все повече български и чуждестранни посетители.
В 10ч. на 16 октомври, сряда започва тазгодишното издание на COPI`S - Communication Art Print Image Sign. Специализираното изложение за рекламни и печатни технологии и комуникации ще се проведе на до 18 октомври, петък в Интер Експо Център – София. Ще бъдат представени изложбите „Форум рекламна фотография“ с творби на изявени български модни фотографи и „Избрано от фонда на Международното триенале на сценичния плакат“.

В2В форумът привлича интереса на рекорден брой участници и на все повече български и чуждестранни посетители. Събитието ще представи тенденциите в печата върху текстил, ламиниране на платнища за камиони с течен ламинат и възможностите на латексовата технология за печат. Освен богатата гама от материали, като винили, хартии, PVC фолиа, синтетични филми, ламинати, дисплеи и текстили, на COPI`S ще могат да се видят и цялостни системи за широкоформатен inkjet печат – машини на водещи производители, специализиран софтуер, мастила и тонери. Ще бъде демонстриран първият български принтер за директен печат върху тениски – ArtJet 2000, както и новата модернизирана технология в концевото шиенето на книги. Над 100 са директните фирми изложители на тазгодишното специализираното изложение. Сред участниците са и компании за визуални комуникации, както и фирми, занимаващи се с промоционални продукти и сувенири.

Професионалното събитие за рекламни технологии и комуникации се очаква да бъде посетено от архитекти, проектанти, бранд мениджъри, дистрибутори и маркетолози, рекламни специалисти, производители на рекламно-информационни елементи и медия агенции. Събитието провокира интереса и на производители и търговци в различните браншове заради разнообразието на възможности за бизнес срещи и обмен на идеи.

Конференцията „Ден на печатните технологии в съвременния свят – оттук накъде?“ е сред основните акценти на COPI`S и ще се проведе през втория ден на изложението. "Персонализация и дигитален принт" е лекция, която ще бъде придружена с изложба - реални примери на приложение на дигитален принт върху текстил. На нея ще се обърне внимание на възможностите на дигиталния печат за персонализация на посланията и на възможностите му да се превърне в следващият голям пазар в широкоформатната принт индустрия.

Два семинара предизвикват предварително интереса на професионалистите в бранша „Интелектуалната собственост – управление и защита на авторските права в сферата на визуалните изкуства“ и „Артмениджмънт в рекламния бизнес“. Лекторите са преподаватели в различни университети в страната и ще дадат насоки и съвети на практиците за договорните отношения в изкуството, спецификите на дружествата на художници, издателства и рекламни агенции.

Анализ на общите правила в сватбената фотография, дискутиране на конкретни случаи, касаещи работа с клиенти, реклама, ценообразуване и възможности за развитие ще представи в лекцията си фотографът Бони Бонев. Творческият тандем Борис Мисирков и Георги Богданов ще развият в лекция темата за стереотипите в рекламната фотография и видео-рекламата и могат ли да бъдат надхвърлени чрез истински авторски продукт?

Фотографите ще потърсят отговори на въпроса дали има пречки за използването на автори, които да дадат на кампанията неочакван и личен облик, а не просто да преповтарят "референциите", зададени от клиента?
На отделна презентация за специалистите в областта на сувенирната реклама ще бъдат представени календари и бележници от екологични материали от обновената Forest collection на ИВЕЛ стил М.
Входът на COPI`S е свободен, срещу регистрация, а работното време е от 10 до 18 ч. – сряда, четвъртък и петък (16, 17 и 18 октомври).
Последвайте COPI`S във Facebook и се присъединете към събитието в Google+.

За Контакти: nvaneva@iec.bg

Източник:
http://www.copi-s.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1052