Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

17 Октомври 13, 14:18 / Автор: Konica Minolta
Pioneers ще даде шанс на близо 2,500 млади предприемачи
Konica Minolta ще подкрепи и тазгодишните издания на Pioneers Festival, един от най-известните технологични фестивали в Европа и “Explorers Festival”. Pioneers цели да стимулира европейската икономика и да даде шанс на близо 2,500 млади предприемачи да стартират свой собствен бизнес.
Konica Minolta подкрепя Pioneers Festival вече втора година. „Искаме да насърчим стартиращото предприемачество в цяла Европа“,споделя Олаф Лоренц, Изпълнителен директор на интернационалната маркетинг дивизия, Konica Minolta Business Solutions Europe. „Целта на фестивала е да свърже „старата“ и „новата" икономика, като събере на едно място утвърдени корпорации и стартиращи компании.

Седем от десет стартиращи компании, представили своите бизнес идеи на Pioneers Festival, са получили финансиране между 500,000 и 2.5 милиона евро. Топ лектори като Adam Cheyer, съосновател на Siri и Chris Barton, съосновател на Shazam подкрепят фестивала, доказвайки, че добрите идеи са ценни, стига да вярваш в тях и да намерят подкрепа. „В Konica Minolta следваме дългосрочна визия. Насърчаването на стартиращите компаниие е дейност, която е от полза за дългосрочния просперитет на икономическия регион.“ Като глобален спонсор на Pioneers, Konica Minolta става свидетел на някои от най-вълнуващите бизнес идеи в Европа. Компанията подкрепя Pioneers Festival, който се провежда във Виена, на 29 и 31 октомври, както и Pioneers Unplugged - 70 уъркшопа в 17 европейски страни, свързващи млади предприемачи с интерес в технологиите от бъдещето.

Konica Minolta Business Solutions Europe е подписала също договор за Платинено спонсорство на “Explorers Festival”, базиран в Лисабон, събитие подобно на Pioneers Festival, очкаващо около 1000 участника от 1 до 8 ноември 2013 г. „Заедно изпреварваме пазарните тенденции и създаваме нови решения, които правят бизнес живота на клиентите ни по-добър и по-лесен всеки ден. Това сътрудничество напълно потвърждава нашата управленска философия “The Creation of New Value”, добавя Лоренц.

За Контакти:virzhiniya.georgieva@konicaminolta.bg

Източник: http://www.konicaminolta.bg/business-solutions/press-center/press-releases/news-article-business-solutions/archive/2012/december/article/konika-minolta-otkri-prvija-si-ofis-vv-varna-s-iziska.html

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.109