Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Музика

Вземи в gLOG
18 Октомври 13, 14:32 / Автор: Studio 5
Пламен Панайотов дебютира с „Невъзможна любов”
Дата 21-ви октомври (понеделник) е не само паметна, но и пламенна! Именно тогава Studio 5 посреща най-новото лице на българската сцена – Пламен Панайотов. Мъжко присъствие, темперамент, изключителен позитивизъм и професионализъм - това е първото впечатление, на всеки който го срещне. След успешен новатoрски бизнес, Пламен се впуска в предизвикателството, наречено солова кариера и създава дебютния си видеоклип към песента „Невъзможна любов”. „Една лично изживяна история…”, както казва той. Романтичният клип, завладяващата мелодия и силният текст, са обещаващи за успеха на поп-рок парчето.

Всъщност във всяка своя песен Пламен Панайотов влага много чувство и емоция. Редом до него стои и екип от едни от най-добрите професионалисти в своята област: текстописецът – Мариета Ангелова и композиторът Алекс Нушев, с които ги среща очарователната Деси Добрева. Именно тя е и катализаторът за реализирането на целия проект и създаването на изцяло авторски албум. Репертоарът включва творчество от модерни балкански композитори с поп-рок и денс звучене.

Репертоарът на Пламен включва творчество от модерни балкански композитори с поп-рок и денс звучене, сред които и на изпълнителя, от който Пламен черпи вдъхновение - изключителният Антонис Ремос. Авторските адаптации „До Слънцето и обратно”, „Има мигове”, „Към твоето сърце”, „Ти си жената”, както и популярните „Да те жадувам”, „Телефонна любов”, „Нямам нужда от много приятели”, „Zora je”, „Zaidi, zaidi”, „Fenomeno”, „Soma mоu” и „My way”, са само част от песните, които ще чуете скоро от Пламен, изпълнени с ново звучене, много заряд и топлина.

Музиката на Пламен е емоционално изживяване. В един момент той ви потапя в уютна, приятелска атмосфера, а в следващия запявате заедно в ритъма на танца. Почувствайте текстовете му - внушение за онова, което бленува душата на човек, търсещ истинската любов. В тях той пресъздава личните си чувства и усещания и споделя своите истории и преживявания. Всичко това е Пламен Панайотов – пламенното присъствие на музикалната сцена. Facebook: https://www.facebook.com/PlamenFanPage

Запазете своите места в Studio 5 за 21-ви октомври от 17ч и разберете лично от Пламен Панайотов какво е „Невъзможна любов”. Тел. за резервации: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, а ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
pr@clubstudio.com
0885 79 52 53

Facebook: Studio 5* music club

Източник:
www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1504