Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
21 Октомври 13, 17:02 / Автор: United Partners
Всичко, което искам тази Коледа, е O.P.I.!
Празничната колекция за Коледния сезон е вдъхновена от очарователната Марая Кери, а цветовете в серията „звучат” с нейните известни и любими празнични песни.
Подготовката за Коледа вече започна! Дами, цветовете, за които сте си мечтали по време на празниците, са вече тук!

O.P.I. представя специалната си Коледна колекция, вдъхновена от Марая Кери. Бляскавите и празнични цветове, които носят имената на някои от най-известните й песни, ще радват ръцете на жените през зимния сезон.
По време на събитието Сара Джои Браун, говорител и трейнър на O.P.I. представи най-актуалните тенденции и техники на марката. Тя разкри вдъхновението на O.P.I., което се е породило от съвместната работа с Марая Кери за създаване на колекцията от празнични цветове.
За настроението на гостите се погрижи чаровната Гита Петкова, участник в музикалното риалити предаване „Гласът на България”, която изпълни най-известните Коледни песни на Марая Кери.

За колекцията O.P.I. Марая Кери:
Празничната колекция Марая Кери включва асортимент на нюанси в червено, бургундско, керемидено и шоколадово кафяви оттенъци, заедно със златно, бронзово и перлено. Колекцията представя и шест нови нюанса с текстура на течен пясък , в гамата присъстват от ледено синьо до замръзващо розово и искрящ графит. Всеки от нюансите на течния пясък представя иновативната технология на OPI за фина текстура и матов завършек съвместно с блестящи рефлекторни частици.
Всеки от лаковете от празничната колекцията на Марая Кери е с ексклузивната патентована четка ProWide за оптимално нанасяне. Лаковете от серията Течен Пясък трябва винаги да се нанасят без топ лак. Празничната колекция на Марая Кери ще бъде пусната на пазара през Октомври 2013г., в професионалните салони и магазини.
Всяка сезонна колекция на O.P.I. предлага и гел лакове в същите цветове.
O.P.I. GelColor е първият продукт, който се нанася като лак, изглежда като лак, но е 100% гел полимер. С неповторимата си патентована четка, невероятните си консистенция, блясък и издръжливост O.P.I. GelColor е ново поколение система за полу-перманентен лак за нокти. Това е причината той да задържа блясъка си в продължение на цели три седмици.
O.P.I. GelColor е продукт с иновативна формула и система за изпичане. С помощта на LED лампата, разработена от O.P.I., изпичането на O.P.I. GelColor става за 30 секунди (на пласт).

За O.P.I.
O.P.I. е, световен лидер в професионалната грижа за ноктите, революция в индустрията чрез комбиниране на водещи иновации и качество на продуктите с тенденциите за представяне на цветове и емблематични имена - философия, която фирмата следва от самото си създаване през 1981 година. Благодарение на президента и главен изпълнителен директор Джордж Шефър и изпълнителния вицепрезидент и артистичен директор Сузи Вайс Фишман, красиво оформените нокти сега са основен моден аксесоар. От централата си в Северен Холивуд, Калифорния, O.P.I. разпределя над 55 милиона бутилки годишно в света. Лаковете за нокти OPI в момента са достъпни в над 200 + нюанси и в над 100 страни.

За Селена ЕС
Селена ЕС е търговска компания, създадена през 1995 година в България. И повече от петнадесет години фирмата успешно дистрибутира професионални продукти, уреди и аксесоари за фризьорски салони на българския пазар. Официален представител за България на четири европейски марки, от Италия: Farmavita, Jungle Fever, KIEPE, Bettari, GammaPiu, Depilia. През месец май 2013г. Селена ЕС получава правата за дистрибуция върху световно известната марка O.P.I. за територията на България.

За ТопЛайн България
Фирма ТопЛайн Бюти България е създадена през април 2013г. като част от международната компания ТопЛайн и е официален представител за България на марката O.P.I. Фирмата има за цел да изгражда имиджа на марката, да подпомага и да следи за позиционирането й на пазара. Като част от международната компания ТопЛайн, тя ще следва както световните стандарти на марката, така и тези на хед офиса си – намиращ се в Букурещ.

За Контакти:elena.yordanova@united-partners.com

Източник:
united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4895