Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
21 Октомври 13, 17:06 / Автор: Интер Експо Център - София
Над 4000 посетители на COPI`S 2013 в рамките на три дни
С много реализирани бизнес контакти, нови партньорства и приятелства и в очакване на датите за COPI`S 2014 г. приключи най-големият форум в областта на рекламната и печатната (дигитална и конвенционална) индустрия в България.
Изключително голям посетителски интерес регистрира специализираното изложение за рекламни и печатни технологии и комуникации – COPI`S (http://www.copi-s.com/). В трите дни - 16, 17 и 18 октомври, в зали 3 и 4 на Интер Експо Център – София, на обща площ 5000 кв. м се представиха над 100 директни изложители. В2В форумът събра специалистите в производството и търговията с печатна, светеща, външна и сувенирна реклама, както и компании за визуални комуникации. Освен печатниците, внушително беше присъствието и на дистрибуторите на машини и технологии за дигитален широкоформатен печат, медии и мастила.

Екологията и продуктите от рециклирани материали бяха важни акценти на много щандове. Бяха представени както екологични лепила, мастила и печатни технологии, които са разработени с грижа за околната среда, така и комплекти за корпоративна реклама и сувенири изцяло от рециклируеми материали.

Фирми, които са вносители и дистрибутори на световни марки печатни медии, мастила и материали, бяха поканили на изложението свои чуждестранни партньори, както и представители на централите на производителите.

Гостите от различни страни бяха впечатлени от изпълнената с енергия атмосфера, желанието за бизнес и новите възможности за партньорства. Сред посетителите бяха много румънски представители, които заявиха желанието си за участие в следващото издание. Международният посетителски интерес към COPI`S даде заявка за превръщането на изложението в убедителен форум за развитието на рекламно-печатарската индустрия в Югоизточна Европа.

„От години не съм участвала на толкова успешно изложение в региона – коментира г-жа Светлана Димитрова, управител на Агенция за реклама и печат ПРИЗМА – През трите дни едва успявахме да обърнем внимание на целия посетителски поток. Идваха директни клиенти, бранд и BTL мениджъри на големи компании, маркетолози и специалисти от различни нива на рекламната комуникация.“

Много силна бе и съпътстващата програма на изложението – конференцията „Ден на печатните технологии – оттук накъде?“, изложби, семинари за интелектуалната собственост и авторските права, фотографски практически лекции и дискусии за нестандартното приложение на директния широкоформатен принт бяха част от акцентите, които пълнеха семинарните зали.

С много реализирани бизнес контакти, нови партньорства и приятелства и в очакване на датите за COPI`S 2014 г. приключи най-големият форум в областта на рекламната и печатната (дигитална и конвенционална) индустрия в България.

За Контакти: Надежда Ванева, Връзки с Обществеността, Интер Експо Център - София

Източник: http://iec.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.9789