Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
22 Октомври 13, 18:26 / Автор: ROWENTA
ROWENTA ПРЕДСТАВЯ СТИЛНИ И ЛЕСНИ РЕШЕНИЯ ЗА ПРИЧЕСКАТА ПРЕЗ ЕСЕНТА
Според проучване, публикувано от в. Дейли Мейл, жената сменя по 150 прически средно през живота си. За да изглеждат неустоими, всяка сутрин хиляди жени застават пред огледалото и започват борба с непокорните си сутрешни „прически“. Уредите, които използват често, вредят на косъма и увреждат неговата структура. Сега с Rowenta времето, отделено за сутрешна прическа, е значително по-малко и косата лесно и безопасно се превръща в красива и оформена прическа. Rowenta предлага висок клас уреди за персонална грижа за косата и всяка жена без усилие може да изглежда така, сякаш преди минути е излязла от фризьорския салон.
През 2009 г. в документалният филм на Крис Рок „Добра коса“, който по комичен начин описва историята на афро-американските жени и техните прически, Мая Ангелоу казва, че „блясъкът на жената е в косата й“. От векове наред видът на прическата ни определя статуса, вкуса и възрастта на човека. Начинът, по който изглежда косата на човек, е важна част от цялостната визия и има силата да привлича вниманието или напровтив – да го отблъсква. Редица проучвания сочат, че противно на очакванията, първото нещо, което мъжете забелязват в една жена, е нейната коса. Не случайно жените по цял свят искат да имат перфектна фризура и бленуват косите им да изглеждат безупречно.

Скорошно проучване, публикувано от в. Дейли Мейл, в което са наблюдавани над 2000 жени гласи, че дамите сменят 150 прически през целия си живот, експериментирайки с подстрижки, цветове и форми. Британският стилист Toni 'n' Guy отбелязва, че 12% от дамите искат да изглеждат като някоя определена звезда. Данните показват, че съвременната жена сменя прическата си средно по два пъти в годината, а цвета по веднъж годишно, което прави около 100 пъти между 15 и 65 г. 64% от дамите заявяват, че сменят визията си предимно, защото са отегчени от предишната, при 15% поводът е наближаваща сватба, а 13% заявяват, че имат нужда от промяна след като родят.

За да изглеждат неустоими, всяка сутрин хиляди жени застават пред огледалото и започват борба с непокорните си сутрешни „прически“. Уредите, които използват често, вредят на косъма и увреждат неговата структура. Сега с Rowenta времето, отделено за сутрешна прическа, е значително по-малко и косата лесно и безопасно се превръща в красива и оформена прическа. Rowenta предлага висок клас уреди за персонална грижа за косата и всяка жена без усилие може да изглежда така, сякаш преди минути е излязла от фризьорския салон.

Преса за коса - Rowenta Respectissim Liss:
Разработена специално, за да щади косата и да съхранява нейната здравина, пресата Rowenta Respectissim Liss осигурява перфектно гладка коса, но на по-ниска температура. Благодарение на патентованата технология Ultra Tension, подобряваща изглаждането на косата, тя може да изправи всеки един кичур на температура 170°С вместо на 230°С. Друга особеност на пресата за коса Rowenta Respectissim Liss е нейното керамично покритие Ceramic Silver Titanium, което се грижи максимално за здравината на косата. Йонният генератор предотвратява статичното електричество и остава косата гладка и блестяща за по-дълго време.

Предлагаме Ви пет лесни стъпки за гладка и изискана прическа:

1. Изсушете и срешете косата си
2. Изберете своя тип коса от опциите: здрава/деликатна/увредена
3. Вземете един малък кичур коса и го изгладете от корена към основата
4. Дръжте пресата в хоризонтално положение докато я плъзгате по избрания кичур коса
5. След като кичурът е готов, продължете по същия начин, докато не изправите цялата си коса.
Маша за коса: Rowenta Curl Activ

С иновативната си технология, машата за коса Rowenta Curl Activ бързо и лесно превръща прическата в красива и бляскава маса от обаятелни къдрици. Без усилие и само с едно движение, дори жената с най-правата коса може да бъде преобразена в очарователно къдрокоса. Rowenta Curl Activ притежава уникалната способност, на висока температура от 210 градуса да придава уникален блясък и да не изгаря косъма.

1. Изсушете и срешете косата си
2. Вземете малък кичур коса и омотайте върха му около уреда
3. Натиснете бутона, който ще започне да се навива кичура коса автоматично
4. Натиснете бутона, който ще започне да се навива кичура коса автоматично
5. Когато целият кичур е навит около уреда, изчакайте 5-10 секунди
6. Внимателно развийте кичура и продължете със следващия докато не получите желаната прическа

За Контакти:
Elina Golemanova,
APRA Porter Novelli Group
Bulgaria, Albania, Kosovo, Macedonia
111 Georgi Sava Rakovski Str., 1000 Sofia Bulgaria,
mobile: (+359) 884 717 456; 898 774 403;
Tel: (+359 2) 981 41 90, 983 18 74, 983 18 06;
Fax: (+359 2) 987 80 79
www.APRAagency.com

Източник:
www.rowenta.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.9463