Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
24 Октомври 13, 17:43 / Автор: Интер Експо Център - София
Технологии за оборудване на хотели и ресторанти, които повишават качеството на продукцията, безопасни са и спестяват време, ще бъдат показани на СИХРЕ 2013
Нови модели, доказани процеси и уютни решения за специфични пространства
Нови продукти и услуги на водещи производители и вносители на ресторантско и хотелско оборудване ще бъдат показани в началото на ноември (от 6-и до 9-и) в Инер Експо Център - София на 13-ото издание на специализираното изложение за хотелско и ресторантско оборудване – СИХРЕ. Организаторите са Агенция Булгарреклама и Националната асоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХоРеКа). СИХРЕ 2013 следва тенденциите на световните изложения за хотелско и ресторантско оборудване и ще бъде трибуна на националните квалификации за най-престижния конкурс на професионалните готвачи - Bocuse d'Or (6-7 ноември, зала 6). „Много е важно, че тазгодишните квалификации ще се проведат по време на СИХРЕ 2013. Там ще сме всички заедно, на едно място, кулинари и колеги, подсигуряващи и подпомагащи правилната и добра работа на целия туристически бизнес – споделя Андрей Стоилов, председател на журито. - Оборудването е от изключителна важност във всеки обект за производство на храна. В последните години се произвеждат машини с огромен коефициент на полезно действие, които повишават качеството на нашата продукция, безопасни са и ни спестяват много време.“

За първи път на българския пазар ще бъдат представени два нови модела конвектомати - абсолютен връх на технологията на готварското производство. Експонат от нова серия енергоспестяващи вертикални хладилни витрини с плъзгащи се панорамни врати и вграден агрегат ще бъде сред продуктите, които ще привлекат вниманието на собственици на ресторанти, магазини или кетъринг компании. Посетителите на специализираното изложение ще могат да разгледат цялостни решения за оборудване на "Sushi" ресторанти и да се докоснат до оригинални японски памучни кимона с различни мотиви. Ще бъде представена богата гама от аксесоари за декорация и дизайнерско текстилно обзавеждане на ресторант, кафене, пъб и пекарна.
Комфортна атмосфера в санитарните помещения могат да създадат последните модели дозатори, които ще бъдат презентирани на изложението. Вградени или директно монтирани на стената, устройствата притежават опцията „светлинна аура“, която може да бъде настройвана в различни цветови решения.

Хотелиерите, ресторантьорите и търговците, които посетят СИХРЕ, ще могат да се запознаят със системите за 100% компютърна автоматизация за управление на хотелски услуги и резервации и за отчитане и планиране на работното време на персонала с възможност за почасово заплащане. Отново ще бъде демонстрирано интерактивно меню на таблет за заведения, което поставя нов стандарт за общуване с гостите.

Асоциация на интериорните дизайнери в България (АИДБ) ще представи 20 000 000 мм3 български дизайнерски потенциал, събран на 20 м2 - нови идеи и решения за обзавеждане на специфичните пространства на хотела и ресторанта. „Как да пазаруваме дизайн онлайн?“ е темата на семинар с експертите от dibla.com (8 ноември, 16.00 – 17.00 ч.).

СИХРЕ 2013 ще се проведе паралелно с форумите на хранителната индустрия: Интерфуд и дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното. Работно време за посетители е от 06 до 08.11.2013 г. от 10.00 ч. до 18.30 ч., на 09.11.2013 г. от 10.00 до 16.00 ч.

За Контакти:Пресцентър

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1027