Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Общество

25 Октомври 13, 11:18 / Автор: amazonka.bg
Защо пазаруваме играчки за възрастни от секс магазини?
Най-вече заради удоволствието. Отчасти поради фантазии. Понякога за вдъхновение. Не на последно място за сексуално здраве.
Най-вече заради удоволствието
В едно общество, където по сложен начин са свързани сексуалното удоволствие и чувство за вина не е изненадващо, че секс играчките и секс магазините са придобили лоша слава – най-вече заради предразсъдъци. От само себе си се разбира, че ползването на секс играчки не се нуждае от обосновка. Те ни предлагат уникалната възможност да опознаем телата си повече, да изпитаме нови чувства и нови и вълнуващи мигове. Секс играчките са врата към удоволствието.

Отчасти поради фантазии
За хората живеещи с партньор в моногамна връзка често е много трудно, дори и в доста случаи невъзможно сбъдването на сексуалните фантазии. За много хора да бъдеш верен е по-важно от това да изживееш най-съкровените си желания. Повечето от продаваните по секс магазините артикули дават възможността да се отдадем на фантазиите си в една напълно безопасна и моногамна среда. Секс играчките могат да бъдат изключително полезно допълнение към всяка любяща връзка, поради факта, че при дългогодишни връзки човек е невъзможно да задоволи всеки аспект от желанията и сексуалните потребности на партньора. Играчките за възрастни могат да помогнат без риска от усложненията на реалното осъществяване на вашите фантазии.

Понякога за вдъхновение
Едно не, но редица скучни изпълнения в спалнята могат да бъдат изпитание за здравината на всяка връзка. С ежедневния стрес от живота, сексът често се превръща в отдушник. Независимо дали става дума за семейство или кариера, интимността често е сред най-хубаво изкараното време. Секс играчките дават на двойки шанса за по-голяма близост, по-малко задръжки и повече удоволствие. Секс магазините предлагат чудесна подправка за вкусен сексуален живот.

Не на последно място за сексуално здраве
Има някои интересни и добре документирани ползи за здравето, свързани с употребата на секс играчки. Например по време на менопаузата, при повечето жени протича изтъняване на вагиналната стена. Проучванията показват, че редовната употреба на дилдо или вибратор може да спомогне за поддържането на отличен вагинален тонус. Друг пример е, че за жените, които имат проблеми с достигането да оргазъм, стъпка за превъзмогване на бариерата са секс играчките. Много водещи експерти в тази област препоръчват използването на дилдо или вибратор като помощно средство за преодоляване на трудността от изпитване на оргазъм.

За Контакти:070010353

Източник: http://amazonka.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1056