Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / PR

Вземи в gLOG
28 Октомври 13, 16:32 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Книга на Максим Бехар - разпродадена за часове в Индия
Легендарният лорд Тимоти Бел я презентира, всички приходи отиват за пострадалите от наводненията
Книгата „111 правила” на Максим Бехар предизвика фурор на годишната среща на Индийската асоциация на бизнес комуникаторите миналата седмица. Целият тираж бе продаден само за два часа в престижния „Тадж Махал Тауърс”. Приходите Бехар реши да дари в помощ на жертвите от наводненията в щата Утаркханд и този факт предизвика бурни овации в кристалната зала на хотела, събрала нaд 2500 души.

111-те правила на Максим Бехар се появиха в първата книга в света, написана в социалната мрежа Фейсбук. Досега тя има две издания от „Сиела”, a автор на предговора на второто е съименикът на Максим и основател на веригата "Starbucks" Хауард Бехар.

В Мумбай книгата бе представена от лорд Тимъти Бел, всепризнат световен ПР гуру, бивш президент на „Саачи и Саачи”, съветник на бившия британски примиер Маргарет Тачър по време на нейния забележителен възход. Той, както и сър Марк Тъли, кореспондент на BBC в Индия повече от 20 години, бяха след първите купувачи на книгата.

„Моят добър приятел Максим направи голям жест към Индия, която той със сигурност обича, и Индия ще запомни това. Приехме поканата му да издадем книгата благотворително и тази съвместна акция сложи началото на съвсем нова визия на нашата организация, която надяваме се да развиваме в бъдеще”, коментира президентът на индийската асоциация Йогеш Йоши.

Миналата година Индийската асоциация на бизнес комуникаторите обяви Максим Бехар за „Комуникатор на десетилетието” на специална церемония в Мумбай.

За Максим Бехар
Максим Бехар е главен изпълнителен директор на водещата българска PR компания M3 Communications Group, Inc. от създаването й през 1994 г. От 2000 година тя е в групата на най-голямата световна компания за публични комуникации Hill+Knowlton Stratеgies, а от 2012 година Бехар е президент на нейния офис в Прага, Чехия.

Той е един от лидерите на българския PR бизнес, работил е по стотици важни корпоративни и политически проекти. Той е първият българин, член на Международната PR асоциация IPRA, и все още е единственият представител на страната ни в Public Relations Society of America. Бил е председател на Българския форум на бизнес лидерите, както и на Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА), сега е член и на двата Борда, както и на десетки местни и международни бордове, между които и на Атлантическия клуб в България. Той е и почетен консул на Република Сейшели в България. През 2012 година онлайн гласуване на списание „Мениджър“ и на телевизия бТВ го обяви за „Мениджър на годината“ в България.

Близо 20 години е бил журналист, съосновател и първи заместник главен редактор на в. „Стандарт“ (до 1995), кореспондент в Шумен и Варшава (до 1992). Работи като шлосер в завод за складова техника „ИНТРАНСМАШ“ пет години (до 1979). Завършва международни икономически отношения в Икономическия университет в Прага, Чехия. Има степен „инженер по икономика“.

За Контакти:
За повече информация: M3 Communications Group, Inc., тел. 02 / 818 70 10.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1072