Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

30 Октомври 13, 11:26 / Автор: velned.com
Кранови електронни везни
Крановите електронни везни са модерен, практичен и удобен начин за претегляне на обемисти, големи и тежки предмети, товари и строителни компоненти, които не са подходящи за претегляне на платформени везни. Дизайнът на крановите везни обикновено е строго промишлен, т.к. този тип везни се ползват от тясна група специалисти.
Крановите електронни везни средно са с капацитет от 300 килограма до 250 тона. Този тип везни служат за подобряване на ефективността и намаляване на производствените разходи. Някои кранови везни са оборудвани и с безжично дистанционно управление позволяващо на оператора на крана да бъде мобилен и да види показанията на везната независимо от големината на товара.

Крановите електронни везни най-вече се проектират и произвеждат от производителите по цял свят с вградена акумулаторна батерия, но освен нея се доставят и с резервна акумулаторна батерия, както и зарядно устройство. Така се осигурява гарантирана постоянна работа на електронната везна дори и при продължителни дейности.

Въпреки двете батерии и зарядно устройство, с което се доставят, най-новите модели от тези електронни везни е предвидено да работят и със специално механично отчитане при невъзможност да се ползва екрана на везната или връзка с компютър.

Един от най-големите производители на кранови електронни везни е фирма Велнед. Предлаганите от българският производител везни са лесни за пренасяне, иновативни и качествени. Надеждни са както в летни, така и в зимни условия, защото са прахозащитени и влагозащитени.

Крановите електронни везни произведени от Велнед работят в диапазон от 3 до 30 тона и имат възможност за свързване към компютър или печатащо устройство за автоматизиране на теглоизмерванията.

За Контакти:0888 298 271

Източник:
http://www.velned.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4845