Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

30 Октомври 13, 17:31 / Автор: Ланком България
TP-Link представи обновена версия на своя рутер TL-WR1043ND
Устройството позволява лесното и бързо създаване на мощни безжични и комбинирани мрежи
Производителят на комуникационно и мрежово оборудване TP-Link представи новата версия 2.0 на своя 300Mbps безжичен гигабитов рутер TL-WR1043ND. Моделът се отличава с обновен софтуер, още по-футуристична визия и редица нови характеристики. Рутерът представлява комбинирано мрежово устройство за безжични и фиксирани компютърни мрежи, интегрирано с 4 портов суич. С него потребителят може лесно да създаде мощна безжична мрежа, достигаща скорост от 300Mbps, която да обезпечи използването на голям брой приложения, изискващи сериозен капацитет. Това могат да са например услуги за VoIP разговори и обединени комуникации, HD видео, споделяне на големи файлове, онлайн игри и др.

TL-WR1043ND разполага с USB порт, чрез който може лесно да се използва за споделяне на принтери, устройства за съхранение на информация и др. Големината на устройството е 225 х 141 х 30 мм., а трите външни антени обезпечават още по-високо качество на връзката. Освен това то позволява лесно създаване на WPA криптирана връзка и разполага с функция за ограничаване капацитета на всяко свързано устройство. Функцията Live Parental Control пък позволява на родителите – ако той се използва в домашни условия или на администраторите – ако работи в офис, да ограничат достъпа до определени услуги. Рутерът поддържа защита срещу DoS атаки (Denial of Service – предизвикване на отказ от услуги), опция за филтриране по IP адрес и по MAC адрес и други технологии за сигурност.

Моделът има широко приложение и може да бъде използван както в малки, така и в средни или големи компании, производствени предприятия, логистични центрове, хотели и учреждения. У нас той може да бъде закупен от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com ) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

За Контакти:press@crossroadsbulgaria.com

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4724